Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Arena Stoja Campsite in Pula in augustus 2018

Goede wegen, oude stadjes, maar wel toeristies ingedeeld dus duidelijk aan gegevem waar te parkeren en ruim aan bod aan eten en drink tentjes.

10,0

Verbleven op Camping Amarin in Rovinj in augustus 2018

Heel erg mooi en zeer leuke winkeltjes. en lekker eten waar je maar wel in de stad

9,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in augustus 2018

Een mooie omgeving met veel leuke dorpjes om te bezoeken bijv. Rovinj en porec deze erg toeristisch. Vsar en Novigrad zijn ook leuk en voor ons was het boottripje naar de bruniji eilanden het mooist, snorkelen met mooie vissen op een mooi eiland.

9,0

Verbleven op Arena Stupice Campsite in Premantura in augustus 2018

Premantura zelf wordt in de avonduren druk bezogd. Proberen het de toeristen naar hun zin te maken. Genoeg eet en drink facaliteiten. Vriendelijke bevolking.

8,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in augustus 2018

Onze camping lag dichtbij Pula 10 min. Verder zijn de overige dorpjes goed te bereiken. Op 5 min. Lopen heb je een grote mooie supermarkt daar is echt van alles te koop. Dus je hoeft niet veel boodschappen mee te nemen. Verder is het gewoon een mooie groene omgeving. Je kunt vanaf de camping langs de zee lopen naar Fazana een gezellig dorpje. Vergeet dan ook niet om 20.00 uur naar de zonsondergang te kijken.

9,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in augustus 2018

Er zijn genoeg gezellige dorpjes en makkelijk een dagje uit te plannen

8,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in augustus 2018

Heuvelachtig gebied met olijf- en wijngaarden. Ook veel andere akkerbouw. Leuke historische stadjes en veel activiteiten in de omgeving. Ook zijn er goede mountainbikeroutes die goed zijn bewegwijzerd.

8,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië