Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in juli 2018

Mooie omgeving met de mogelijkheid om naar diverse lokale plaatsen te gaan om deze te bezichtigen

7,0

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in juli 2018

Mooie zee met voldoende baaien om te vertoeven. Helaas is er verder weinig te doen

7,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Iets verder naar het zuiden is de natuur mooier; in de regio zelf is er vrij weinig te doen.

7,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in juli 2018

Istrie heeft veel mooie ontdekplekken en dorpjes. In hoogseizoen erg veel toeristen maar ook erg gezellig

9,0

Verbleven op Camping Porto Sole in Vrsar in juli 2018

Istrie is een mooi omgeving waar voor jong en oud voldoende is te doen.

8,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Umag en omgeving zijn duur geworden en de kust is zeer rotsig.

6,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Het zeewater is prachtig helder en het snorkelen geweldig. De Brijuni eilanden voor de kust zijn een leuk uitje, zeker gecombineerd met een middag snorkelen. Pula, Rovinj, het fjord bij Rovinj en het zuidelijke gelegen natuurgebied kamenjak zijn wel een must om te bezoeken.

8,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië