Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Zelena Laguna in Poreč in juli 2019

In de buurt van het mooie stadje Porec. lijkt wel Venetiaans met al die gekleurde gevels. Mooi snorkelen. Verder binnen een straal van 50 km van Zelena af is er van alles te doen en te bezichtigen, zoals het dorpje Motovun, Barredina grotten, voor de kinderen Istralandia en Watercoulours Waterpark en vooral een boottocht langs de kustlijn richting Rovinj.

0,0

Verbleven op Arena Stoja Campsite in Pula in juli 2019

Dicht bij pula zonder drukte, aan de kuste en een winkelcentrum in de buurt kan niet beter

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2019

Leuke en mooie omgeving genoeg leuke dingen te doen en te bezichtigen zoals grotten en winkel centra

0,0

Verbleven op Camping Mon Perin in Bale in juli 2019

Mooie en rustige omgeving. Porec en Pula zijn een half uur rijden, Rovinj in 20 minuten rijden. Niet hinderlijk, je hebt hierdoor niet dat hele toeristische gevoel en dat is fijn.

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2019

Rustige omgeving maar wel alle voorzieningen. Leuke plaatsjes en vriendelijke mensen. Ook heerlijke eetgelegenheden

0,0

Populaire campings Istrië