Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

prachtig natuur, aardige mensen, prachtige zee en stranden

9,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Prachtig groene omgeving, goede wegen om te rijden, slechte toegang tot de zee op openbaar terrein,beperkte bezienswaardigheden op redelijke afstand, recreatieve parken/watersportrecreatie en restaurants in de regio zijn veel te duur , personeel in horeca en winkels zijn niet klant vriendelijk .

5,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Omgeving is toeristisch aangezien je in istrie verblijft .

7,0

Verbleven op Camping Autocamp Oliva in Rabac in juli 2018

Ideaal dat je lopend vanaf de camping via een pad langs de zee naar de boulevard van rabac kan lopen. De regio is verder erg mooi.

8,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Fazana en Pula zijn op redelijke afstand, prima op fiets te doen. Verder alles op dusdanige afstand dat auto nodig is.

7,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juli 2018

Dicht bij de stad Porec en andere steden. Als je een stukje het binnenland in rijd is het een mooie natuur.

8,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Mooie natuur, aardige mensen, mooie cultuur.

9,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

2 leuke waterparken in de buurt. De omliggende dorpen zijn leuk om in de avond te bezichtigen. De winkeltjes vind ik persoonlijk niet bijzonder want ze bieden allemaal hetzelfde aan maar de kinderen vonden het geweldig voor souvenirs. Leuke restaurants met lekker eten voor een leuke prijs.

7,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië