Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2019

De regio is een ietwat dorre regio. Maar de kuststreek is vermakelijk evenals de steden Umag en Porec.

0,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2019

Zuidelijkste puntje van Istrie is erg mooi. Veel mogelijkheden om leuke dagtrips te maken

0,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juli 2019

Mooie omgeving is veel te doen en zien. Leuke plaatsjes, grotten, dinopark, Pula met amfitheater en nog veel meer mooie bezienswaardigheden.

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2019

Camping ligt midden tussen Umag en Novigrad. Beide leuke stadjes, niet ver op de kaart maar wel lang rijden doordat het niet echt grote wegen zijn.

0,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in juli 2019

Het mooie plaatsje Rovinj de omgeving aan de zee en het binnenland met de leuke berg stadjes

0,0

Populaire campings Istrië