Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Autocamp Oliva in Rabac in juli 2018

Prachtige omgeving! Ontzettend helder en blauw water. We hebben een boot gehuurd en hier de hele dag mee gevaren. Is echt de moeite waard. Je komt dan op standjes waar je met de auto niet kunt komen. Héérlijk rustig en erg weinig mensen!

10,0

Verbleven op Aminess Sirena Campsite in Novigrad in juli 2018

Camping ligt in het noorden van Istrië. Alle stadjes liggen heel dichtbij op maximaal een uur rijden.

8,0

Verbleven op Camping Zelena Laguna in Poreč in juli 2018

Regio Istrië, in de omgeving zijn genoeg activiteiten te doen

7,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in juli 2018

Mooie omgeving met vriendelijke mensen

8,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juli 2018

We hebben niet veel van de omgeving gezien. Alleen de grotere dorpjes langs de kust zijn wel leuk. De kleine dorpjes zijn erg verouderd, aan de auto's te zien zaten daar alleen Slovenen. Wat verder het binnenland in is niet veel te beleven, tenzij je bereid bent om 100km te rijden.

5,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Regio met leuke plaatsjes aan de kust en in het binnenland. Slovenië en Italië ook dichtbij maar wegens vertraging bij de grens soms wel tijdrovend om te bereiken.

7,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Mooie oude cultuur stadjes, levendige toeristen stadjes, mooie kustplaatsen. Prachtige rondvaarten te maken.

8,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië