Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Zelena Laguna in Poreč in juli 2019

Mooie omgeving, vlak bij de winkels en een mooi waterpark met vele glijbanen

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2019

Leuke stadjes in de buurt en 2 mooie nationale parken, wel een stukje rijden maar zeker de moeite waard

0,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juni 2019

Mooie streek, maar ik vond de natuur aan de oostkant van Istrië mooier,... ongerepter, kleinere strandjes,....

0,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juni 2019

we hebben vrijwel niets van de regio gezien. Door de warmte hadden we voldoende aan de camping. Uitstap naar porec is paar min rijden

0,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juni 2019

In fazana. Prachtige omgeving. Pula en porec is heel mooi.

0,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juni 2019

De direct omgeving is niet heel geweldig, maar dat geeft niks omdat je op de camping tal van kanten op kunt die w super zijn!

0,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in juni 2019

Mooie omgeving zeer de moeite waard.

0,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in september 2018

Rovinj is een mooie stad. Andere plaatsen zijn met wagen of boten gemakkelijk te bezoeken.

10,0

Populaire campings Istrië