Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in juli 2018

Leuke badplaatsen die dichtbij de camping liggen

8,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Er is veel te bekijken en te doen in de omgeving, mits je bereidt bent om even in de auto te zitten. Wij vinden dat geen probleem en hebben dus veel ondernomen. Ook leuk om elders in de omgeving naar het strand te gaan.

9,0

Verbleven op Camping Amarin in Rovinj in juli 2018

Zeer mooie kustlijnen met mooi helder water. Natuurtechnisch gezien super. Veel kleine restaurants langs de weg prachtige routen voor auto camper en motor

8,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Aan de kust mooie plaatsjes, zeer schoon en kraakhelder zeewater, veel eilandjes voor de kust, vooral met een boot erg mooi, tegen de avond achter de eilandjes kans om dolfijnen tegen te komen, mooie kustplaatsjes als Pula, Fazana, Vrsar, Rovinje en Porec. Eten niet duur, maar let goed op waar je gaat eten, kealiteit kan nogal verschillen, gebruik bijv. Tripadviser om een goed restaurant te vinden. Uit eten is relatief goedkoper dan in NL.

8,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in juli 2018

Mooie omgeving en Porec is een heel leuk toeristisch stadje waar je heerlijk kunt eten en lekkere ijsjes kunt eten.

8,0

Verbleven op Camping Mon Perin in Bale in juli 2018

In Istrie zijn diverse fietsroutes (mountain bike), wandelen kan je er ook prima. Pula, Ronvinj, Porec, maar ik de kleinere dorpjes landinwaarts zijn de moeite waard.

8,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië