Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Oliva Camp & Residence in Rabac in augustus 2018

Vlak aan zee en een mooie boulevard, omgeving mooie natuur en leuke wandelingen

8,0

Verbleven op Oliva Camp & Residence in Rabac in augustus 2018

Mooie omgeving. We hebben een wandeltocht gemaakt van Rabac naar Labin. Met de mountainbike zijn we in een mountainbikepark geweest. Ook zijn we naar Opatija geweest. Dat is zeker de moeite waard en het schiereiland Kamanjak hebben we rond gefietst. Heel erg mooi. Ook zijn we met een boot een dagje mee geweest. Was gezellig met goed eten en onderweg hebben we heel veel dolfijnen gezien.

9,0

Verbleven op Oliva Camp & Residence in Rabac in augustus 2018

Camping is nogal afgelegen als je Kroatië wil ontdekken. Afstanden die je moet overbruggen zijn redelijk groot en omdat je steeds door de bergen moet zijn het langere reistijden. Wel hele mooie streek waar voldoende te zien is voor iedereen

9,0

Verbleven op Camping Zelena Laguna in Poreč in augustus 2018

Camping ligt in een mooie omgeving in Istrië. Doordat wij met de camper waren. Niet veel van de omgeving gezien. Waterpark in porec is een aanrader. Even als de watertaxi naar het stadje porec

8,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in augustus 2018

Camping ligt in Istrië. Zeer toeristisch (en daarop dus ook ingericht). Leuke plaatsen als Porec, Rovinj, Motovun, Grozjnan etc. Genoeg supermarkten voor toeristen. Aquapark voor een leuk dagje weg.

8,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in augustus 2018

Genoeg te zien en te ontdekken

10,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in augustus 2018

Mooi gelegen aan zee leuke plaatsjes in de buurt zoals rovinji, pore?, pula etc. Genoeg te bezichtigen of ondernemen

9,0

Verbleven op Aminess Maravea Camping Resort in Novigrad in augustus 2018

Zeer mooie omgeving, ook om er een dagje op uit te trekken. De wegen worden alleen maar beter in Kroatië, dit is een dik pluspunt.

8,0

Populaire campings Istrië