Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in juli 2018

Camping ligt aan zee, in gesloten tussen oud stadje en dorp aan de andere zijde. Door de Romeinse overheersing is er veel oudheid te zien. Ook deels hersteld. De meeste eilanden t.o. de camping zijn natuurgebieden en beschermd, ook de zomer verblijven van de regeringen liggen op die eilanden. Sommige onder begeleiding te bezoeken. Mooie omgeving en groen!

7,0

Verbleven op Arena Medulin Campsite in Medulin in juli 2018

Medulin leuk plaatsje, veel avond vertier, ligging direct aan middellandse zee

9,0

Verbleven op Camping Bijela Uvala in Poreč in juli 2018

Er zijn mooie plaatsen in de beurt zoals Porec, Rovinj was erg mooi.

9,0

Verbleven op Arena Indije Campsite in Banjole in juli 2018

Stranden veelal met keien, dat is even wennen. Zijn wel mooie strandjes te vinden. Rovinj, Pula, Medulin zijn zeker de moeite waard voor enkele dagen. Helaas is de lichtshow in Pula mis gegaan, storing.

7,0

Verbleven op Camping Veštar in Rovinj in juli 2018

Mooier oude steden en de zee is prachtig

8,0

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in juli 2018

Een aantal leuke plaatsen om te bezoeken, zoals Pula, Vrsar, Porec, Umag. Maar ook leuke plaatsen meer in het binnenland zijn de moeite waard (Groznjan). Boottochten en buggy tochten zijn er te kust en te keur

8,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in juli 2018

Camping was prachtig werd goed bijgehouden, leuke restaurants aan de weg. Alleen de wegen zijn soms erg slecht

8,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

Binnen 25 minuten rijden in Porec en binnen een uur in Rovinj. Directe omgeving van Umag biedt enkele goede restaurants maar niet veel meer dan dat.

7,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië