Ga naar de homepage

Aminess Sirena Campsite ****

Aminess Sirena Campsite ****

alle voorzieningen

Topcamping in mediterrane omgeving

Aminess Sirena Campsite ligt op het zonnige, sfeervolle schiereiland Istrië in Kroatië. De camping ligt vlak bij de Adriatische kust. Dit deel van de Middellandse Zee staat bekend om zijn prachtige stranden en het heldere, diepblauwe zeewater.

Centraal in Istrië voor het betere thuisgevoel

Je zal je direct thuis voelen op deze op en top mediterrane camping, met de bijbehorende geur- en kleurrijke bloemen en planten. Je kampeert op Aminess Sirena Campsite in een pijnbomenbos of op een zonnige, open weide, met het geluid van krekels op de achtergrond.

Moderne faciliteiten voor jouw gemak

Aminess Sirena Campsite is voorzien van de modernste faciliteiten. Behalve modern en comfortabel sanitair vind je hier een supermarkt, grill-restaurant, allerlei winkels, een speeltuin en een sportcentrum. In het hoogseizoen is er een uitgebreid animatieprogramma op Aminess Sirena Campsite.

Vlak bij het gezellige Novigrad

Istrië en Dalmatië hebben het grootste aantal zonuren van de hele Middellandse Zee-regio, maar er is hier meer te beleven dan alleen een fijne strandvakantie! Via een breed pad loop je in 10 minuten naar het centrum van het pittoreske kuststadje Novigrad waar je heerlijk kan shoppen of van een drankje genieten op een terras. Je kan hier nog de sfeer opsnuiven van de vroegere zeevaartcultuur en jezelf laten verwennen door de vanzelfsprekende Kroatische gastvrijheid.

Rovinj en Pula

Aanraders zijn ook de ietsje zuidelijker gelegen steden in Istrië: het sprookjesachtige en romantsiche Rovinj en de Romeinse vestiging Pula, waar nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd te zien zijn, zoals een amfitheater. Zin in een dagje wellness? Tegen betaling kan je gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van het naastgelegen hotel.
Lees verder
8,2

Score uit 30 beoordelingen. Alle beoordelingen

Een rustige, gezellige familiecamping dicht bij een leuk stadje.

I.S. Ouwekerk
  • Geld-terug-garantie voor € 49
  • Aanbetaling maximaal € 149
  • Restantbetaling 4 weken voor aankomst
  • Gratis wijzigen tot 2 maanden voor aankomst
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Aminess Sirena Campsite

Terre 6
52466 - Novigrad
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.335 km

Plan route

Coördinaten: 45°18'54"N 13°34'33"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0.5 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand: 0 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
26-03-2021 t/m 06-11-2021
Oppervlakte
13 ha
Totaal aantal plaatsen
520

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • Wifi 80-100% dekking
  • Zwemmen

    • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
    • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Strand

    • Steenachtig strand
    • Kunstmatig verhard strand
  • Voor kinderen

    • Enkele speeltoestellen
    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 01-07/31-08
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 01-07/31-08
    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • periode: 01-05/30-09
  • Sport en spel

    • Minigolf
    • Multisportveld
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Beachvolleybal
    • Mountainbikes
    • Stand-up Paddling
    • Kano's
    • Kajaks
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • Waterskiën toegestaan
    • Surfplanken
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • Visgelegenheid
    • Snorkelen
    • Windsurfcursus
    • Jetski
    • Motorboot
    • Zeilboot
  • Wellness

    • Massage
  • Honden

    • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
    • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
      • Max. aantal: 2
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: amex | dinnercard | mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Huurfaciliteiten

    • Mountainbikes
    • Surfplanken
    • Koelkluisjes
    • Fietsen
    • Kajaks
    • Waterfietsen
    • Kluisjes
    • Jetski
    • Elektrische fietsen
  • Eten en drinken

    • Gemeenschappelijke barbecueplaats
    • Snackbar
      • periode: 01-06/31-08
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
      • periode: 01-04/30-09
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
      • periode: 01-06/15-09
    • Restaurant (kleine kaart)
      • periode: 01-05/30-09
    • Restaurant (met ruime keuze)
      • periode: 01-05/30-09
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: elektra | gas
    • Bar
      • periode: 01-05/30-09
  • Geldautomaat

    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0.5 km
    • Afstand tot de zee (max. 10 km)
      • afstand: 0 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Harde bodem
    • Hellend terrein
    • Terrassencamping
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Paden en wegen verlicht
Beoordelingen
  • Sanitair
    8,5
  • Personeel
    8,5
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    8,0
  • Kampeerplaats
    8,0
  • Accommodatie
    8,4
  • Kindvriendelijkheid
    8,4
  • Entertainment
    7,2
  • Sportfaciliteiten
    7,1
  • Zwembad
    8,2
  • Eten en drinken
    7,2
  • Omgeving
    8,2
Totale score
8,2 Score uit 30 beoordelingen

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

The campsite itself was spotless- the staff were really helpful- it was also v well placed to access Novigrad on foot. However, we had included a fridge on our original booking reservation and they do not have fridges to hire out only a drawer in a communal fridge which was on the other side of the campsite to our pitch and the pitches are all made of gravel (quite large blocks in some cases) not only was this uncomfortable to sleep on it has resulted in holes in the ground sheet of two of our tents - these two points need to be made clear on the website/ booking forms

8,0

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Aminess Sirena Campsite. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Recent bekeken

Campings in de buurt