Ga naar de homepage

Camping Primorje-Gorski Kotar Kroatië

Campings in Primorje-Gorski Kotar bieden u een heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee. Naast de blauwe zee, de knusse stranden en de stille baaien aan de kust, is er in het binnenland van deze Kroatische regio ook van alles te ontdekken. Bezoek de gezellige oude stadjes en bergdorpen nabij uw camping. Primorje-Gorski Kotar is een fantastische vakantieplek.

Lees meer

Campings Primorje-Gorski Kotar: oase van rust

Als u gaat kamperen in Primorje-Gorski Kotar, verblijft u in een groene omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. U vindt prachtige bossen en eilanden nabij uw camping. Cres is voor natuurliefhebbers het perfecte eiland, hier leven tal van vogel- en plantensoorten.

Met het geluid van fluitende vogeltjes om u heen, zal u in deze streek heerlijk ontwaken op de camping. Primorje-Gorski Kotar heeft campings waar u in eigen tent of caravan kunt verblijven, maar biedt ook de optie om bijvoorbeeld een stacaravan te huren.

Mooie plekken nabij uw camping: Krk en Rijeka

U vindt fraaie eilanden in Primorje-Gorski Kotar en ook steden vol geschiedenis liggen nabij uw camping. Rijeka is de hoofdstad van de regio en zeker de moeite waard. Een bezoek aan de Kvarner Golf en het eiland Krk moet u niet aan uw neus voorbij gaan:

  • ‘Gouden eiland’ Krk
    Krk loopt over van geschiedenis. U vindt er tal van monumenten uit de Griekse en Romeinse tijd. Ook voor de natuur kunt u dit eiland bezoeken vanaf uw camping. Krk heeft prachtige stranden, maar ook mooie bossen.
  • Havenstad Rijeka
    Ook in Rijeka vindt u veel historie, leuk om te gaan ontdekken vanaf uw camping. Rijeka telt veel oude kerken en een middeleeuwse stadstoren. U kunt in deze havenstad ook leuk winkelen en erg lekker eten.

Gorski Kotar is de naam van het gebergte dat zich uitstrekt van de kust tot in het binnenland. Bergliefhebbers zitten hier dus goed op de camping. Primorje-Gorski Kotar is een prachtige, gevarieerde vakantiebestemming!

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in augustus 2015

Super ligging, niet ver van centrum Mali Losinj en toch rustig. Je kan met de fiets de promenade af fietsen (20 minuten) tot in het centrum of wandelen maar dan ben je even onderweg. Ook een taxiboot vertrekt vanuit de camping. Vanuit Mali kan je doorfietsen naar Veli, wondermooi, pittoresk langs baaien en dennebossen. Dolfijnenexcursie gedaan, echt veel dieren gezien. Mooie zonsondergangen.

9,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2015

Mooie plaatsjes in omgeving, Kroatië vinden wij gewoon sowieso een prachtig land.

9,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2015

Op loopafstand mooi stadje Krk en verder met de auto voldoende leuke plekken op niet al te verre afstand.

8,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in juli 2015

Prachtige natuur, keuze tussen drukke stranden en kust plaatjes, rustige stranden in de verschillende baaien. Rust en actie.

10,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in juli 2015

Mooi, schoon en veel bezienswaardigheden, dicht bij het stadje Krk, leuke restaurantjes waar ze iedereen het naar de zin willen maken. Mooie boottochten, dolfijnen gespot.

8,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2014

Ligt in een mooie baai waar het water kraakhelder is,met mooie trappen naar zee gemaakt waardoor het goed in zee te komen is,omdat er vaak grote stenen overal aan de kust liggen is dit nog wel eens anders.

9,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in augustus 2014

Prachtige omgeving echt voor iedereen aan te raden. Mooie dorpjes waar je goed kunt eten of 's avonds op een terrasje kunt zitten. Alles is redelijk goed te bereiken met de auto en het parkeren is niet duur.

10,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2014

Mooie omgeving, zee is schoon, heerlijk om te zwemmen/vissen en snorkelen.

8,0

Populaire campings Primorje-Gorski Kotar Bekijk 5 campings

Met Napoleon op vakantie

Krk, het 'gouden eiland' in de Adriatische Zee, is een heerlijke vakantiebestemming voor de kampeerder. Eens voor een jaartje de woonplaats van Napoleon, nu een bruisende trekpleister voor toeristen.

Lees hier meer over Krk.

Populaire plaatsen Primorje-Gorski Kotar

Populaire thema's Primorje-Gorski Kotar