Ga naar de homepage

Camping Primorje-Gorski Kotar Kroatië

Campings in Primorje-Gorski Kotar bieden u een heerlijke vakantie aan de Adriatische Zee. Naast de blauwe zee, de knusse stranden en de stille baaien aan de kust, is er in het binnenland van deze Kroatische regio ook van alles te ontdekken. Bezoek de gezellige oude stadjes en bergdorpen nabij uw camping. Primorje-Gorski Kotar is een fantastische vakantieplek.

Lees meer

Campings Primorje-Gorski Kotar: oase van rust

Als u gaat kamperen in Primorje-Gorski Kotar, verblijft u in een groene omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. U vindt prachtige bossen en eilanden nabij uw camping. Cres is voor natuurliefhebbers het perfecte eiland, hier leven tal van vogel- en plantensoorten.

Met het geluid van fluitende vogeltjes om u heen, zal u in deze streek heerlijk ontwaken op de camping. Primorje-Gorski Kotar heeft campings waar u in eigen tent of caravan kunt verblijven, maar biedt ook de optie om bijvoorbeeld een stacaravan te huren.

Mooie plekken nabij uw camping: Krk en Rijeka

U vindt fraaie eilanden in Primorje-Gorski Kotar en ook steden vol geschiedenis liggen nabij uw camping. Rijeka is de hoofdstad van de regio en zeker de moeite waard. Een bezoek aan de Kvarner Golf en het eiland Krk moet u niet aan uw neus voorbij gaan:

  • ‘Gouden eiland’ Krk
    Krk loopt over van geschiedenis. U vindt er tal van monumenten uit de Griekse en Romeinse tijd. Ook voor de natuur kunt u dit eiland bezoeken vanaf uw camping. Krk heeft prachtige stranden, maar ook mooie bossen.
  • Havenstad Rijeka
    Ook in Rijeka vindt u veel historie, leuk om te gaan ontdekken vanaf uw camping. Rijeka telt veel oude kerken en een middeleeuwse stadstoren. U kunt in deze havenstad ook leuk winkelen en erg lekker eten.

Gorski Kotar is de naam van het gebergte dat zich uitstrekt van de kust tot in het binnenland. Bergliefhebbers zitten hier dus goed op de camping. Primorje-Gorski Kotar is een prachtige, gevarieerde vakantiebestemming!

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2013

Dicht bij dorp Krk supermarkten en de toeristen winkeltjes genoeg uitjes om op het eiland te vertoeven of het eiland hoppen is ook zeer aan te bevelen en het binnenland van het eiland niet te vergeten. ook een dag naar de Plitvice is zeer aan te bevelen alleen de tocht er naar toe is al een uitje op zich (voor malig oorlog gebied is nog goed te zien) ongeveer 3 uur rijden maar zeker de moeite.

9,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2013

Het eiland lijkt klein, maar er is veel te doen. Krk is een aanrader en ook de tochtjes door het binnenland waardoor wij plots bij een zalige wijnboer kwamen. Mooi eiland met verrassende zwemplekken.

8,0

Verbleven op Krk Premium Camping Resort in Krk in augustus 2013

Mooi ruig gebied, leuke havenstadjes, direct aan zee, gevoel dat je echt op vakantie bent met vele nationaliteiten en geen massatoerisme als in de Costa Brava.

8,0

Verbleven op Camping Village Poljana in Mali Lošinj in juli 2013

Prachtige zee en voor mensen met een boot is het heel fijn dat je meerdere kanten van de zee op kunt om het eiland in harde wind.

9,0

Populaire campings Primorje-Gorski Kotar Bekijk 5 campings

Met Napoleon op vakantie

Krk, het 'gouden eiland' in de Adriatische Zee, is een heerlijke vakantiebestemming voor de kampeerder. Eens voor een jaartje de woonplaats van Napoleon, nu een bruisende trekpleister voor toeristen.

Lees hier meer over Krk.

Populaire plaatsen Primorje-Gorski Kotar

Populaire thema's Primorje-Gorski Kotar