Ga naar de homepage

Camping Breda

Wie aan kamperen in de buurt van Breda denkt, denkt aan een vakantie vol Brabantse gezelligheid. Deze stad in het zuiden van Nederland is een paradijs om te winkelen en een walhalla voor foodies. In het mooie centrum vind je een mix van bekende winkels, bijzondere boetiekjes, knusse restaurantjes, bruine kroegen en hippe barretjes. Maar ook voor een vakantie vol natuur en buitenactiviteiten zit je in deze omgeving goed.

Bootje varen

In Breda kun je prachtige gebouwen bezoeken zoals de Grote Kerk, het Begijnhof en het Kasteel van Breda. Ga met de familie bootje varen in de singels van Breda en ontdek de bezienswaardigheden eens vanaf het water. Voor kinderen is zo'n tochtje over het water vaak al een bijzonder avontuur en jij kunt heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje.

Bourgondisch Breda

Als het op horeca aankomt in Breda, is de keuze reuze. Erg leuk is PuiCk. Hier kun je zelfs koffiedrinken op een schommel en (bijna) alles wat je ziet is te koop! Voor nostalgie in een modern jasje ga je voor een taartje of lunch naar Tante Betsie. Op zonnige dagen is het heerlijk om met een bal of frisbee en een tas vol lekkers te gaan picknicken in Park Valkenberg.

Playa del Galder

Naast een bruisende binnenstad, vind je in Breda prachtige bossen. Bewandel het vlonderpad, de kabouterroute of het speelbos in het Mastbos, een van de oudste Naaldbossen van Nederland. In de zomer is het goed toeven op de ligweides en zandstrandjes bij de Galderse Meren. Bij slecht weer is het een leuke optie om speelpark Kabonk of de Uitvindfabriek te bezoeken. Wanneer en met wie je ook gaat; het is echt heerlijk in Breda!

Campings in de buurt van Breda