Ga naar de homepage

Camping Groede Nederland

Wilt u de problemen van alledag vergeten, even uitwaaien op het strand, de frisse zeelucht opsnuiven? Dan is Groede de ideale bestemming voor uw kampeervakantie. Vanuit de campings nabij Groede staat u binnen een mum van tijd op het strand. En na een lange strandwandeling kunt u genieten van de culinaire specialiteit van de provincie Zeeland: mosselen.

Lees meer

Campings bij Groede

Zowel in Nederland als in België vindt u campings in de buurt van Groede. Het strandplaatsje ligt namelijk haast op de landsgrens met Nederlands’ vriendelijke zuiderbuur. Op de campings is genoeg te beleven. Met een sportterrein, speeltuin en animatieprogramma zullen zowel u als uw kinderen zich niet vervelen. Kijken wat er te doen is in de buurt? Dat kan gewoon vanuit uw luie stoel bij uw stacaravan of camper. Veel campings nabij Groede hebben namelijk wifi.

Tips

  • Cletemspolder: wandelen in de Cletemspolder is niet alleen leuk voor u, ook uw kinderen zullen genieten. Maak van de wandeling een waar avontuur door met de trekvlot het water over te steken. En onderweg kunt u met volle teugen genieten van de zilte zeelucht en de groene duinen.
  • Groede Podium: klimmen in de speeltuin, spelen op het gras of knuffelen met de geitjes en konijntjes: bij Groede Podium hebben uw kinderen de tijd van hun leven.
  • Brugge: Net over de grens van België ligt havenstad Brugge. Deze historische stad, vanuit uw camping nabij Groede zo’n drie kwartier rijden, is met zijn middeleeuwse centrum absoluut een dagtripje waard. Ook het mooie Gent is vanuit Groede binnen het uur te bereiken.