Ga naar de homepage

Camping Zoutelande

Als je met je familie op vakantie gaat naar een camping in de buurt van Zoutelande mag je een bezoekje aan dit dorpje aan de ‘Zeeuwse Rivièra’ eigenlijk niet overslaan. Sinds het liedje van BLØF is het dorpje razend populair geworden en dat is niet gek. Hier geniet je van zon, zee, strand en Zeeuwse gezelligheid. Zoutelande is daarnaast de enige plek in Nederland met een strand naar het Zuiden gelegen. Hierdoor is het vaak net een paar graden warmer en pak je ieder zonnestraaltje mee, dat is pas vakantie!

Lees meer

Kibbeling op de promenade

In Zoutelande is er altijd wel wat te doen: van markten tot sporttoernooien. Strijk neer op een van de sfeervolle terrasjes of eet een bakje kibbeling op een bankje op de promenade. De zee ligt vlakbij het dorpje net achter de duinen op 5 minuten stappen. Vanaf het wandelpad in de duinen heb je een prachtig uitzicht op het Zeeuwse schiereiland Walcheren. Vanaf het uitkijkpunt Duintop kun je bij helder weer maar liefst 10 (kerk)torens spotten. Lukt het jou om ze alle 10 te vinden?

Schelpen zoeken en vliegeren

Aan het strand zijn er verschillende strandbars die uitkijken over het strand en de zee. De Zeeuwse stranden staan erom bekend dat ze schoon, breed en rustig zijn. Dat betekent eindeloos schelpen zoeken, zandkastelen bouwen en meer dan genoeg plek om te vliegeren. Het strand in Zoutelande is een perfecte plek om de dag door te brengen met je kinderen. In dit zonnige dorpje kun je je stranddagje ook makkelijk combineren met een bezoekje aan het Bunkermuseum of rijksmonument de Catharinakerk. Leuk en Leerzaam!

Campings in de buurt van Zoutelande

Zowel in Nederland als in België liggen campings in de buurt van Zoutelande. De campings liggen aan zee of aan een meer, dus ook op de camping is waterpret gegarandeerd. Soms is er zelfs een waterpark of zwembad op de camping. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en met het animatieprogramma. Na een voldaan dagje uit in Zoutelande kun je gezellig een hapje eten in het campingrestaurant. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets af te halen en lekker te eten bij je luxe chalet, ruime stacaravan of kampeerplaats.