Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in augustus 2018

Nabij een paar leuke plaatsjes, Fazana is wel erg klein. Dichtbij de grotere weg, reuze handig.

7,0

Verbleven op Camping Amarin in Rovinj in augustus 2018

Kroatië Rovinj mooi plaatsje met bootje te berijden Rovinj Kroatië Met bootje naar Rovinj heel leuk en openbaar vervoer nabij camping

9,0

Verbleven op Camping Bi-Village in Fažana in augustus 2018

Prachtige omgeving met fantastische uitzichten. Ook genoeg activiteiten te doen in de omgeving.

8,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in augustus 2018

Weinig gezien van de regio ivm de hoge temperatuur. Rovinj was erg leuk, maar bijv Motovun en Livade was compleet uitgestorven (begin augustus)

7,0

Verbleven op Camping Zelena Laguna in Poreč in augustus 2018

Porec is een leuke stad om zowel s’avonds als s’ochtends/s’middags te bezoeken. Daarnaast zijn er veel activiteiten en andere plaatsen dichtbij Porec.

7,0

Verbleven op Camping Amarin in Rovinj in augustus 2018

Hele mooie omgeving... veel mooie plaatsen eromheen

10,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in juli 2018

De gehele regio is zeer aantrekkelijke voor jong en oud er is voor alle leeftijden wat te doen

9,0

Verbleven op Camping Savudrija in Umag in juli 2018

Hele mooie kustplaatsjes vooral rovinj en pula zijn een aanrader.

8,0

Verbleven op Camping Stella Maris in Umag in juli 2018

Leuk om met het treintje naar umag te gaan en het strand is ook heerlijk

8,0

Populaire campings Istrië Bekijk 25 campings

Adembenemend Istrië

Op zoek naar een geschikte bestemming voor een zonnige kampeervakantie met uw kinderen? Op het schitterende Kroatische schiereiland Istrië is het genieten voor het hele gezin.

Meer weten over Istrië?
Lees ons blog.

Populaire plaatsen Istrië

Populaire thema's Istrië