Ga naar de homepage

Park Plaza Verudela ****

Park Plaza Verudela ****

Zorgeloos genieten op Kroatisch schiereiland

Heerlijk tot rust komen op een Kroatisch schiereiland, met allerlei luxe faciliteiten binnen handbereik? Dat kan op Park Plaza Verudela! Dit resort is gesitueerd op het prachtige schiereiland Punta Verudela, net onder Pula. Niet alleen loop je vanaf dit resort zo het strand op. Ook hoef je je op het resort zelf niet te vervelen, met een overvloed aan sportfaciliteiten, fijne zwembaden en een restaurant en bar.

Aan de stranden van de Adriatische kust

Als er iets is waarop Park Plaza Verudela punten scoort, dan is het wel zijn prachtige ligging. Het schiereiland Punta Verudela is prachtig groen en heuvelachtig. Vanaf elk punt binnen het resort kan je eigenlijk genieten van heerlijke uitzichten. De pittoreske haventjes en ruige kustlijnen liggen allemaal binnen het zicht.
Bovendien is een aantal stranden altijd binnen handbereik. Dat betekent dat je elke dag voor de lastige keuze staat om te zwemmen in de zee of één van de heerlijke baden. Met een beetje geluk profiteer je van een combinatie van beide. In de twee buitenbaden (plus één peuterbad) kan het hele gezin zich gemakkelijk de hele dag vermaken. Op de stranden kan je een ligbedje reserveren en af en toe een duik nemen.. Luxe, toch?

Genoeg te doen

Buiten een ochtendduik in een van de zwembaden, zijn er genoeg andere mogelijkheden om in beweging te komen. Buitensporten als tafeltennis, voetbal, volleybal en minigolf zijn allemaal te beoefenen in het sportcomplex van het resort. En natuurlijk leent de heerlijk warme Adriatische Zee zich perfect voor windsurfen, duiken en waterfietsen. Kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de speelruimtes of in de speeltuin. Bovendien worden ze lekker bezig gehouden in de mini- of tienerclub. Hier maken ze vast en zeker vriendjes en vriendinnetjes voor het leven!

Rijke historie en natuurschoon

Park Plaza Verudela is gesitueerd te midden prachtig natuurschoon. Niet alleen is zijn ligging pittoresk, ook is de omgeving interessant om te ontdekken. Vanuit het resort worden er verschillende dagtours georganiseerd om jou en je familie zo goed als mogelijk rond te leiden. Wat dacht je van de indrukwekkende Plitvice-meren, of de groene Brijuni-eilanden? Ook naastgelegen stad Pula is een must-see. Hier vind je Romeinse bouwwerken die de kinderen vast en zeker indrukwekkend zullen vinden. Zelf er op uit? Huur een fiets of neem de benenwagen om de directe omgeving op het schiereiland te bekennen. Je staat binnen no-time namelijk midden in de natuur.

Bruisend resort

Terug op het resort hoef jij natuurlijk niet na te denken over eten. Je vindt er namelijk een internationaal buffet, een Italiaans restaurant, een zwembadrestaurant en bar en een koffiezaak. Keuze voldoende dus! Bovendien is de boulevard rijk aan genoeg uitnodigende winkeltjes en gezellige restaurantjes om de lokale keuken in te proeven. En hoewel Park Plaza Verudela altijd bruist, voelt het er nooit druk aan. Het personeel is behulpzaam en staat altijd klaar om je van dienst te zijn. Relaxmodus: aan!
Lees verder
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Park Plaza Verudela

Verudela 11
52100 - Pula
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.402 km

Plan route

Coördinaten: 44°50'12"N 13°50'12"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Utrecht). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Park Plaza Verudela. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt