Ga naar de homepage

Camping Porton Nature Hideout 

Camping Porton Nature Hideout 

Trakteer jezelf op het beste van Istrië

De zee op een steenworp afstand, de zon hoog aan de Kroatische hemel en de schitterende stad Rovinj om de hoek. Op Camping Porton Nature Hideout word je iedere dag weer getrakteerd op het beste wat Istrië te bieden heeft. Vanaf je plekje op het strand kijk je uit over de historische stad. En in het heerlijke, heldere water kun je niet alleen duiken en baantjes trekken, het is ook ideaal om in te gaan snorkelen. Ook onder water valt genoeg te ontdekken.

Een warme duik

Camping Porton Nature Hideout ligt op slechts 200 meter van de Adriatische Zee. Je hoeft er enkel de straat maar voor over te steken. Verkoeling is dus altijd dichtbij en dat is onder de warme Kroatische zon soms geen overbodige luxe. Doordat het zonnetje zo vaak hoog aan de hemel staat, warmt het water hier snel op. Zo plons je in de zomermaanden in water met een aangename temperatuur.

Cocktail met uitzicht

Er is nog een reden om het strand op te zoeken tijdens je vakantie. Vanaf je ligbedje of handdoek heb je namelijk een prachtig uitzicht over een van de mooiste steden van Kroatië: Rovinj. Bovendien vind je op het strand zowel een cocktailbar als een snackbar voor de nodige versnaperingen. En terwijl jij in relaxmodus plaatsneemt op een ligbedje en stiekem een extra cocktail bestelt, vermaken de kinderen zich met entertainment in en rondom het water.

Lokale gerechten

Ook op de camping zelf is er vermaak voor de kinderen. Zo is er een nieuw speelpark met leuke toestellen. Verder vind je op het park een heerlijke massagesalon, waar gecertificeerde masseurs jou helemaal tot rust laten komen. Of maak gebruik van de snelle wifi en kijk je favoriete serie of film gewoon vanaf je eigen plekje op de camping.

En voor boodschappen hoef je het park ook niet af. Bij de ingang van het park vind je een winkeltje dat dagelijks ook nog heerlijk vers brood verkoopt voor je ontbijt. Voor je avondeten kun je natuurlijk ook zelf aan de slag, eventueel zelfs op de barbecue (gas of elektra). Een andere optie is het restaurant op de camping. Daar maak je kennis met heerlijke lokale gerechten.

Het indrukwekkende Istrië

Istrië is een kleurrijk schiereiland. Een van de mooiste steden van Istrië ligt op loopafstand van de camping. Het historische stadje Rovinj was ooit een eiland en de romantische oude stad wordt nog steeds voor een groot deel omringd door water. Hier kun je urenlang struinen door de pittoreske straatjes en op een van de terrasjes genieten van een hapje en een drankje. Ook de steden Poreč (35 km) en Pula (50 km) zijn een dagtripje waard. In beide steden kun je jezelf onderdompelen in de oude Romeinse cultuur en vind je nog veel bouwwerken uit die tijd.
Lees verder
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Camping Porton Nature Hideout

Porton Biondi 1
52210 - Rovinj
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.377 km

Plan route

Coördinaten: 45°5'42"N 13°38'29"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Utrecht). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Camping Porton Nature Hideout. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Oppervlakte
11 ha
Totaal aantal plaatsen
480

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt