Ga naar de homepage

Camping Noordwijk (aan Zee) Nederland

Een dagje uitwaaien aan het strand, een lange wandeling door de duinen of een leuk uitstapje in de buurt: Noordwijk (aan Zee) is een heerlijke plek voor een relaxte kampeervakantie. Vanuit een van de campings in de buurt staat u binnen een mum van tijd op het strand aan de Nederlandse Noordzee.

Lees meer

Kamperen nabij Noordwijk (aan Zee)

De campings in de buurt van Noordwijk aan Zee liggen dicht bij het strand en in een bosrijke omgeving. Ideaal voor een rustgevende boswandeling of pootjebaden in het zeewater. Ook kunt u een duik wagen in het zwembad of zwemparadijs.

Tips

  • Space Expo: In Noordwijk ligt een van de leukste kindermusea van Nederland: Space Expo. Hier leren de kids alles over de ruimte en ruimtevaart. Een leerzaam en leuk uitje tijdens de kampeervakantie, ook voor de ouders.
  • Paardritje over het strand: Op het strand is het natuurlijk heerlijk zonnen of wandelen, maar in Noordwijk aan Zee maken ze een bezoekje aan het strand extra speciaal: hier kunt u genieten van een heerlijk strandritje te paard.
  • Keukenhof: Dit immense bloemenpark is misschien wel een van Nederlands bekendste dagjes uit. Geen wonder, gezien de honderden soorten tulpen die er te bewonderen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht in Keukenhof. Zij kunnen hun energie kwijt in de kinderboerderij, het doofhof en de speeltuin. Vanuit Noordwijk aan Zee bent u er al binnen een kwartiertje rijden.

Campings in de buurt van Noordwijk