Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Jesolo Italië

Aan de Italiaanse oostkust, dicht bij Venetië, ligt de badplaats Jesolo. Voor de strandliefhebbers is Jesolo dé kampeerbestemming bij uitstek. Direct aan de kust ligt Lido di Jesolo, het gedeelte van Jesolo waar alle strandresorts zijn te vinden. Maar kamperen bij Jesolo is natuurlijk veel leuker!

Lees meer

Kamperen in luxe kan op campings in de buurt van Jesolo. Op verschillende campings staan namelijk SunLodges, voor een glamoureus verblijf. Maar natuurlijk zijn er ook genoeg andere accommodaties om uit te kiezen. En komt u met caravan of camper, dan zijn er voldoende kampeerplaatsen ter beschikking. Veel campings zijn echte gezinscampings. U vindt er mooie zwembaden, een speeltuin en miniclub voor de kinderen en een restaurant met ruime kaart.

Tips

  • Aqualandia
    Wildwaterbanen, waterklimtoestellen en grote zwembaden: voor een wateravontuur gaat u naar het waterpretpark Aqualandia. Hiervoor hoeft u helemaal niet ver te gaan, het ligt gewoon in Jesolo.
  • Seaflife Aquarium
    De bijzonderste zeedieren ontmoet u in SeaLife Aquarium in Jesolo. Hier vertellen ze u graag alles over de dieren en de bescherming van de flora en fauna in de onmetelijke zeeën.
  • Venetië
    Deze tip is eigenlijk een beetje vanzelfsprekend. Als u bij Jesolo kampeert, is een bezoek aan Venetië namelijk haast onontkoombaar. De vele kanalen, prachtige bouwwerken en smalle steegjes liggen op u te wachten.