Ga naar de homepage

Verbleven op Camping Bella Italia in Peschiera del Garda in april 2018

camping ligt direct aan het garda meer, alle leuke plaatsjes om 20 min rijden. Perschira daar kun je zelfs lopend naar toe. Prima ligging!

10,0

Verbleven op Camping Bella Italia in Peschiera del Garda in april 2018

Peschiera is een gezellig dorpje om eens doorheen te wandelen en een hapje te gaan eten. Verder niet heel bijzonder. Maar met de auto ben je zo in een van de andere vele dorpjes. De markt in Bardolino is erg leuk. Mooie opzet langs het meer. Verder genoeg te doen en te zien rondom het meer.

9,0

Verbleven op Camping Bella Italia in Peschiera del Garda in april 2018

Lopend naar het stadje via de wandelpromenade. Zo aan de uitvalswegen naar andere steden. Supermarkten direct in de buurt. Mooie groene omgeving .

9,0

Verbleven op Camping Cisano/San Vito in Bardolino in april 2018

Leuke stadjes te bezoeken roindom het Gardameer. Ook een bezoek aan Venetie en Verona zijn aan te bevelen.

7,0

Verbleven op Camping Cisano/San Vito in Bardolino in september 2017

Het weer is meestal wel goed en er is volop gelegenheid tot lekker eten en gezellige terrasjes voor een drankje. De omgeving is erg mooi.

8,0

Verbleven op Camping Bella Italia in Peschiera del Garda in september 2017

Lekker dicht bij het mooie stadje Peschiera waar je vanuit de camping te voet naar toe kan gaan, dicht bij Bardolino en Sirmione, hele mooie stadjes, dicht bij Gardaland en sealife, het is een zeer mooie omgeving.

8,0

Verbleven op Altomincio Family Park in Valeggio sul Mincio in augustus 2017

Je kunt met de auto meerdere kanten op. En zelf met de fiets die je huurt op de camping nog meerdere mooie fiets tochtjes maken en lazise en bardolino Verona zijn met de auto goed en snel te bereiken

9,0

Verbleven op Altomincio Family Park in Valeggio sul Mincio in augustus 2017

Camping ligt vrij dichtbij het gardameer Ook liggen Lasize, Sirmione en Verona dichtbij Dit zijn enorme leuke plaatsjes /stad om te bezoeken, zeker de moeite waard. Lasize ligt heel mooi aan het Gardameer en heeft een prachtige uitzicht en kun je heerlijk eten Sirmione heeft een prachtige kasteel waar je door een mooie poort het dorpje binnen loopt...echt prachtig Verona is een leuke stad, waar een Arena staat en ook het huis van Julliet of Guilleta zoals het in Italië noemen. Zeker een bezoek waard

8,0

Populaire campings Verona