Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Bibione Italië

In het noorden van Italië, aan de Adriatische Zee, vindt u het kustplaatsje Bibione. De stranden zijn hier lang en de zon schijnt er volop. Bibione is uitermate geschikt voor een kampeervakantie met het hele gezin. De stranden zijn ingericht om het de kids zo leuk mogelijk te maken, met strandclubs en sporttoernooitjes. Ook is er in de buurt veel te doen voor jong en oud. Daarnaast kampeert u op rijafstand van Venetië: vanuit sommige campings kunt u al binnen een uurtje rijden in de beroemde havenstad zijn.

Lees meer

Wilt u in de buurt van Bibione kamperen, dan heeft u een ruime keuze aan campings. Aan de Italiaanse kust liggen genoeg campings, alle met een groot aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen. Op verschillende campings kunt u zelfs kamperen in luxe, bijvoorbeeld in een mooie SunLodge. De campings beschikken vrijwel allemaal over een zwembad (met peuterbad), speeltuin en animatieprogramma voor het nodige plezier op de camping.

Tips

  • Parco Aquasplash
    Waterplezier met het hele gezin kunt u niet alleen beleven aan het strand. In buurplaats Lignano Sabbiadoro ligt waterpretpark Aquasplash. Met de auto bent u er al binnen een kwartier.
  • Parco Zoo Punta Verde
    In Lignano Sabbiadoro kunt u een leuke dierentuin vinden. Leuk voor een dagje uit met de kinderen.
  • Gelateria Icebear
    De lekkerste en leukste ijsjes heeft Gelateria Icebear. Maak uw ijsje zo kleurrijk als u zelf wilt! Ook kunt u er andere lekkernijen krijgen, zoals ijstaarten en smoothies. Smakelijk!

Campings in de buurt van Bibione Bekijk campings

Bella Italia & EFA Village SRL

Bella Italia & EFA Village SRL