Ga naar de homepage

Camping Bibione Italië

In het noorden van Italië, aan de Adriatische Zee, vind je het kustplaatsje Bibione. De stranden zijn hier lang en de zon schijnt er volop. Bibione is uitermate geschikt voor een kampeervakantie met het hele gezin. De stranden zijn ingericht om het de kids zo leuk mogelijk te maken, met strandclubs en sporttoernooitjes. Ook is er in de buurt veel te doen voor jong en oud. Daarnaast kampeer je op rijafstand van Venetië: vanuit sommige campings kun je al binnen een uurtje rijden in de beroemde havenstad zijn.

Lees meer

Wil je in de buurt van Bibione kamperen, dan heb je een ruime keuze aan campings. Aan de Italiaanse kust liggen genoeg campings, alle met een groot aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen. Op verschillende campings kun je kamperen in luxe, bijvoorbeeld in een mooie SunLodge. De campings beschikken vrijwel allemaal over een zwembad (met peuterbad), speeltuin en animatieprogramma voor het nodige plezier op de camping.

Tips

  • Parco Aquasplash
    Waterplezier met het hele gezin kun je niet alleen beleven aan het strand. In buurplaats Lignano Sabbiadoro ligt waterpretpark Aquasplash. Met de auto ben je er al binnen een kwartier.
  • Parco Zoo Punta Verde
    In Lignano Sabbiadoro kun je een leuke dierentuin vinden. Leuk voor een dagje uit met de kinderen.
  • Gelateria Icebear
    De lekkerste en leukste ijsjes heeft Gelateria Icebear. Maak je ijsje zo kleurrijk als je zelf wilt! Ook kun je er andere lekkernijen krijgen, zoals ijstaarten en smoothies. Smakelijk!

Campings in de buurt van Bibione