Ga naar de homepage

Portofelice Camping Village ****

Portofelice Camping Village ****

Faciliteiten

Comfort aan zee

Op zoek naar een grote, comfortabele camping vlak bij Venetië? Je hebt hem gevonden! Portofelice Camping Village is veel meer dan een kampeerterrein. Alles in dit vakantiedorp is gericht op een geslaagde vakantie voor het hele gezin. Accommodaties en staanplaatsen liggen tussen het groen en er is een prachtig zwemcomplex. Bovendien ligt de camping vlak bij zee; het mooie strand van de Adriatische Zee is gemakkelijk te voet bereikbaar.

Ravotten in het zwembad

Portofelice Camping Village is goed onderhouden en heeft veel voorzieningen. Wat eruit springt is het zwembadcomplex. Hier kun je hele dagen zwemmen en spelen, maar ook relaxen. Er zijn glijbanen, watervallen, bubbelbaden en fonteinen. De kleintjes spetteren in het ondiepe bad onder een vrolijke paddenstoel. Rondom de baden ligt een terras met ligbedden en parasols. Je moet wel betalen voor een hiervoor betalen, maar dan ben je ook zeker van een plekje. ’s Avonds is het sprookjesachtig verlicht.

Happy World Park

Op het campingterrein vind je een supermarkt waar je voor al je boodschappen terecht kunt. Ook is er een winkel met souvenirs en strandspullen. Daarnaast is er ook nog een goed campingrestaurant. Op het grote sportterrein kun je allerlei sporten beoefenen. Zo is er in de zomermaanden zelfs elke dag voetbaltraining voor de jeugd. Bijna elke dag is er een uitgebreid programma voor jong en oud met miniclub, spelletjes, muziek en allerlei optredens. Dat kunnen knallende shows zijn, maar om half twaalf ’s avonds is het zeker weer stil op het terrein. Portofelice Camping Village heeft een eigen attractiepark voor kinderen – Happy World Park. Koop een Happy Card en ga! Zie je ze al heen en weer rennen tussen de reuzenopblaasglijbaan, trampolines, minikartbaan, minigolf en de Portofelice Express.

Privéstrand aan de Adriatische zee

Je blijft vast niet de hele dag op de camping. Een kleine wandeling van een minuut of vijf à tien door het pijnbomenbos en je staat op het privéstrand van de camping aan de Adriatische Zee. Ook hier vind je ligbedden onder gele parasols. Je kunt natuurlijk ook je handdoekje in het zand leggen. Het strand loopt heel langzaam af en het rustige, warme zeewater is geschikt voor het hele gezin. Een drankje op zijn tijd haal je bij de strandbar.

Per boot naar het San Marcoplein

Portofelice Camping Village ligt in een vlak polderlandschap. Je kunt hier prima fietsen. Een tocht van 12 km naar het oosten brengt je in Caorle, een schilderachtig vissersplaatsje dat ook wel klein Venetië wordt genoemd. Het echte Venetië mag je natuurlijk ook niet missen. Daarvoor rij je 35 km naar het westen naar Punta Sabbioni. Een veerboot brengt je dan in een half uur naar het San Marcoplein in het centrum van de stad.
Lees verder
9,4

Score uit 3 beoordelingen. Alle beoordelingen

Een gezellige levendige camping met veel vertier voor kinderen van alle leeftijden!

M.R. Graaff
  • Geld-terug-garantie voor € 39
  • Aanbetaling slechts 10%
  • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
  • Gratis annuleren tot en met 31 januari 2023
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Portofelice Camping Village

Viale dei Fiori 15
30020 - Eraclea Mare
Italië
Afstand vanaf Utrecht: 1.338 km

Plan route

Coördinaten: 45°33'13"N 12°46'3"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0,1 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand: 0 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
14-05-2022 t/m 18-09-2022
Oppervlakte
16,9 ha
Totaal aantal plaatsen
489

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • Wifi 80-100% dekking
  • Zwemmen

    • Buitenzwembad
      • oppervlakte: 312,5 m2
      • periode: 16-05/17-09
    • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
      • oppervlakte: 170 m2
      • periode: 16-05/17-09
    • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
    • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Strand

    • Zandstrand
  • Voor kinderen

    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 19-05/08-09
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
    • Springkussen
    • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 19-05/08-09
  • Recreatie (volwassenen)

    • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
      • periode: 19-05/08-09
  • Sport en spel

    • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
      • afstand: 6 km
      • aantal: 18
    • Minigolf
    • Multisportveld
    • Tenniscursus
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Jeu de boulesbaan
    • Beachvolleybal
    • Boogschieten
    • Fitnessruimte
    • Fietsroutes bij de camping
      • zwaarte: licht
    • Mountainbikes
    • Recreatieruimte
    • Speelautomaten
  • Watersport en waterrecreatie

    • Windsurfen toegestaan
    • Zeilen toegestaan
    • Visgelegenheid
  • Wellness

    • Hydromassage
  • Honden

    • Geen honden toegestaan in laagseizoen
    • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Frans | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
    • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Huurfaciliteiten

    • Mountainbikes
    • Fietsen
    • Kluisjes
    • Skelter/trapauto
  • Eten en drinken

    • Snackbar
    • Afhaalmaaltijden
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
    • Restaurant (met ruime keuze)
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: elektra | gas
    • Bar
  • Geldautomaat

    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Hurktoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
    • Kindersanitair
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Strijkgelegenheid
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0,1 km
    • Afstand tot de zee (max. 10 km)
      • afstand: 0 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen met enige schaduw
    • Plaatsen met veel schaduw
  • Mindervaliden

    • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
    • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
    • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Zwembad voorzien van takellift
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Paden en wegen verlicht
    • Inrijverbod tijdens middagpauze
      • tijd: 13,00-15,00
Beoordelingen
  • Sanitair
    10,0
  • Personeel
    9,3
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    9,3
  • Kampeerplaats
    10,0
  • Entertainment
    9,7
  • Sportfaciliteiten
    9,3
  • Zwembad
    9,3
  • Eten en drinken
    8,3
  • Omgeving
    9,0
Totale score
9,4 Score uit 3 beoordelingen

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Der Campingplatz ist sehr sauber. Das Personal ist stets freundlich und zuvorkommend. Bei Problemen kommt sofort jemand vor Ort und hilft.

9,9

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Portofelice, steht für Sauberkeit, freundlichkeit und ist den Preis wert.
Dem Team von der Animation sieht man die Freude an ihrer Arbeit an und sie sind dabei nicht aufdringlich.
Ein Ort an dem man gerne Urlaub macht.

9,6

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Portofelice Camping Village. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Recent bekeken

Campings in de buurt