Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Beieren Duitsland

Een camping in Beieren (Bayern) staat garant voor een afwisselende vakantie. Beieren is een van de meest afwisselende provincies van Duitsland: hoge bergen, meren, rivieren en prachtige wouden. Behalve schitterende natuur heeft deze regio ook op cultureel gebied veel moois te bieden. Welke camping in Bayern u ook kiest, u zult een fantastische vakantie beleven!

Lees meer

Campings in Beieren

Op zoek naar een geschikte camping? Beieren heeft prachtige campings die over een zwembad, speeltuin en animatieteam beschikken. Naast het reserveren van een kampeerplek, kunt u ook prachtige accommodaties huren, zoals een stacaravan of een bungalow.

De campings in Bayern zijn omringd door een vriendelijk glooiend landschap vol diepe naaldbossen, meren en rivieren. Niet alleen in de zomer kunt u genieten van een relaxte vakantie in Beieren. Ook ’s winters is het een heerlijke plek om te kamperen.

Activiteiten vanaf de camping

Tijdens uw kampeervakantie kunt u van alles ondernemen vanaf de camping. Beierse Woud is een van de mooiste natuurgebieden van Duitsland waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Beieren is ook voor watersportliefhebbers een geschikte vakantiebestemming.

Als u vanaf uw camping in Beieren door de Romantische Strasse rijdt, kunt u kennis maken met de verschillende landschappen die de regio rijk is. Deze route loopt van Würzberg tot aan de voet van de Alpen en is een van de bekendste toeristische routes in Duitsland.

Bezienswaardigheden in Bayern

Leuke stedentripjes maken vanaf de camping? Beieren kent een aantal prachtige steden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken:

  • Nürnberg
    Nürnberg is bekend om haar aloude speelgoedindustrie en de oudste dierentuin van Europa. Ook de wereldberoemde Christkindl markt en binnenstad zijn aan te raden voor een dagje uit.
  • München
    Deze stad verdient absoluut een bezoek vanaf uw camping. München is bekend om het jaarlijkse Oktoberfest. De stad heeft uiteraard nog veel meer te bieden! Zo kunt u vele musea, kerken en andere historische gebouwen bezichtigen.
  • Würzburg
    Deze stad, in het Noorden van Beieren aan de rivier de Main, wordt gekenmerkt door kunst, cultuur en Frankenwijn. Bekende bezienswaardigheden zijn de Würzburger Residenz en de vesting Marienberg.

In de Beierse steden heerst vaak een scherp contrast tussen de historische gebouwen en de moderne architectuur. Naast deze steden vindt u in de regio nog veel meer fraaie bezienswaardigheden, zoals kasteel Neuschwanstein. Kamperen in Beieren is ideaal voor wie van afwisseling houdt!

Verbleven op Knaus Campingpark Viechtach in Viechtach in augustus 2018

Vanaf de camping nog geen 30 min rijden waren er heel veel kleine pretparkjes. Ook het buitenzwembad is erg mooi in Viechtach.

9,0

Verbleven op Knaus Campingpark Viechtach in Viechtach in juli 2018

Mooie omgeving leuke uitstapjes te doen, Een aantal ruïnes waar je mooie foto’s kunt schieten. Buitenzwembad top! Omgekeerde huis heel leuk ! En onderaan de berg van dit huis heel leuk rodelpark! Glasdorp voor kunstliefhebbers en soeveniers aan te raden!

7,0

Verbleven op Knaus Campingpark Lackenhäuser in Lackenhäuser in juli 2018

Mooie en afwisselende omgeving, er zijn diverse uitstapjes te maken bijvoorbeeld: wandelen, zwemmen in meertjes maar ook ininmooie mooie zwembaden in de omgeving. Leuke stadjes zoals Passau, Waldkirchen en ook dicht bij Tsjechië. Er zijn veel mogelijkheden..

8,0

Populaire campings Beieren Bekijk 3 campings

Cultuur ervaren

Op bijzondere evenementen ervaart u echt de cultuur van het land waarin u op vakantie bent. Beleef bijvoorbeeld Duitse gezelligheid op het Oktoberfest in het Beierse München.

Lees op onze blog welke andere bijzondere evenementen in Europa plaatsvinden. 

Populaire plaatsen Beieren

Populaire thema's Beieren