Ga naar de homepage

Camping Oostzeekust Duitsland

Campings aan de Oostzeekust zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie. De regio wordt gekenmerkt door de mooie Baltische zee. Het heerlijke zandstrand vind je dan ook altijd dichtbij jouw camping. De Oostzeekust is ideaal om langs te wandelen of fietsen en ook cultuur behoort tot de mogelijkheden: je vindt altijd leuke steden nabij jouw camping aan de Oostzeekust!

Lees meer

Campings Oostzeekust: frisse lucht, witte stranden en rust

Kamperen aan de Oostzeekust in Duitsland bied je zeelucht, een afwisselend landschap en vriendelijke mensen. Je voelt je direct welkom op de camping. Oostzeekust heeft allerlei mogelijkheden om lekker actief te zijn. Je kunt gaan zeilen, een duikcursus volgen of golfen.

Op jouw camping aan de Oostzeekust ben je omgeven door weilanden, brede zandstranden en een frisse bries. Vergis je echter niet: het Duitse zonnetje bruint je net zo snel als de Spaanse. Geen zin om jouw eigen tent mee te nemen naar de camping? Aan de Oostzeekust kun je ook een bungalow of stacaravan huren.

Uitjes vanaf uw camping

Een sombere dag hoeft niet verloren te gaan op jouw camping aan de Oostzeekust. Vakantie in dit deel van Duitsland biedt voldoende culturele mogelijkheden. Vanaf jouw camping ben je vaak in een uurtje in Hamburg of in een van deze leuke steden:

  • Lübeck
    Bezoek deze indrukwekkende oude stad vanaf jouw camping. Lübeck zit vol met leuke musea, zoals het Buddenbrookhaus. Je kunt er ook goed winkelen en dineren.
  • Burg auf Fehmarn
    Even naar een eiland vanaf jouw camping? Fehmarn is een groot en mooi eiland. Bezoek de bruisende hoofdstad Burg auf Fehmarn. Je kunt hier ook mooie fietstochten maken.
  • Puttgarden
    Een uitstapje naar Denemarken met de boot? Dat kan vanaf jouw camping. Puttgarden heeft een bootverbinding (30 min) met Rödby. Leuk detail: de haven van Puttgarden is groter dan het dorpje zelf.

Er zijn natuurlijk nog veel meer fraaie plekken te ontdekken vanaf jouw camping. Oostzeekust kent een rijkheid aan historische plaatsjes. Bezoek ook eens Wismar, Travemünde of New Town. De culturele steden en de indrukwekkende natuur zullen je een geweldige tijd op jouw camping aan de Oostzee opleveren!

Populaire campings Oostzee