Ga naar de homepage

Camping Mecklenburg-Voor-Pommeren Duitsland

Een camping in Mecklenburg-Voor-Pommeren (Mecklenburg-Vorpommern) biedt je altijd een unieke belevenis. Campings aan de Duitse Oostkust hebben veel sport- en spelmogelijkheden. Kortom: een ideale regio voor een gezinsvakantie op de camping. Mecklenburg-Vorpommern heeft een klimaat dat weleens voor verrassingen zorgt. Geen probleem deze regio zit naast natuur, ook bomvol cultuur!

Lees meer

Campings Mecklenburg-Vorpommern: vakantie met zeelucht en afwisseling

Boten, kano’s, tenten, vakantiehuizen, luxe mobile homes: een camping in Mecklenburg-Voor-Pommeren is meestal van alle markten thuis. De witte zandstranden zijn groot en goed onderhouden. Maak een heerlijke avondwandeling langs de Oostzeekust voordat je één van de voortreffelijke restaurants induikt.

Zit het weer een keertje tegen tijdens jouw verblijf op de camping? Mecklenburg-Vorpommern heeft tal van sauna- en spafaciliteiten. Je zit in deze regio altijd vlakbij de Oostzee, ideaal voor kinderen. Zin om te vissen of lekker te kanoën vanaf jouw camping? Mecklenburg-Vorpommern biedt hiervoor, met zijn vele meren en rivieren, de perfecte omgeving!

Uitjes vanaf de camping

Naast lekker actief zijn in de mooie en ruige natuur, is er nog veel meer te ontdekken vanaf jouw camping in Mecklenburg-Vorpommern:

  • Rostock
    Het historische centrum van deze oude hanzenstad moet je zien vanaf jouw camping. Rostock heeft een prachtige oude haven, een dierentuin en een mooie botanische tuin.
  • Warnemünde
    In Warnemünde kun je aan de kade enorme cruiseschepen zien aanmeren. In de badplaats valt tevens de grootste en oudste windjammer ter wereld te bewonderen.
  • Rügen und Stralsund
    Leuk voor een bezoek vanaf jouw camping: Rügen, het grootste eiland van Duitsland. Je vindt hier de gezellige stad Stralsund met tal van culturele bezienswaardigheden.

Al zin om aan de Oostzee te komen kamperen? Mecklenburg-Vorpommern heeft een goed aanbod en is een fantastische streek voor een verblijf op de camping. Mecklenburg-Voor-Pommeren heeft mogelijkheden te over voor een fantastische vakantie!

Verbleven op Camp. & Ferienpark Markgrafenheide in Markgrafenheide in augustus 2019

Prachtig gebied aan de Oostzee met heerlijke stranden. Rostock en Warnemunde vlakbij waar je heerlijk kunt flaneren over de boulevard, lekker shoppen, of terug kunt in de tijd naar hanzestad Rostock. Ook in de iets wijdere omgeving meer dan genoeg te zien en te doen. En dat alles zeer betaalbaar. Let alleen op, je kunt op heel veel plekke alleen maar contant betalen.

0,0

Verbleven op Knaus Camping- und Ferienhauspark Rügen in Altenkirchen in augustus 2018

Rügen is erg toeristisch, soms te en het eiland op zich is vrij kaal en saai, maar er zijn hele mooie uitzonderingen zoals park Jasmund. Alleen al daarvoor moet je naar Rügen en dan een stuk door het beukenbos lopen, de kliffen bekijken en het bezoekercentrum bezoeken. Wij (gezin met kinderen van 9-12) vonden dit met stip het leukste museum wat we in tijden bezocht hebben.

6,0

Verbleven op Camp. & Ferienpark Markgrafenheide in Markgrafenheide in augustus 2016

Mooie plaatsen in de omgeving waar je zo heen fietst, zoals Rostock en Warnemünde. Ook goed te doen met openbaar vervoer. In de bus kun je een Tageskaart kopen in de automaat

9,0

Populaire campings Mecklenburg-Voor-Pommeren