Ga naar de homepage

Camping Noordrijn-Westfalen Duitsland

Op een camping in Noordrijn-Westfalen(Nordrhein-Westfalen) bevindt je je echt in één van de mooiste stukjes van Duitsland. Het gebied kent zowel grote steden als uitgestrekte natuurgebieden waar je heerlijk kunt kamperen op een van de uitstekende campings. Nordrhein-Westfalen betekent genieten van een welverdiende vakantie!

Lees meer

Campings in Nordrhein-Westfalen

Op zoek naar een geschikte camping voor jouw vakantie? Nordrhein-Westfalen biedt prachtige campings midden in de groene natuur.

Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen tent of caravan mee te nemen naar de camping. Nordrhein-Westfalen biedt echter ook de mogelijkheid om een mooie mobile home te huren.

Kamperen in de natuur

Natuurliefhebbers kunnen hun hart op halen tijdens het verblijf op de camping. Eifel en Sauerland zijn prachtige streken voor een gezellige vakantie.

  • De Eifel
    De vele vulkaanmeren in dit gebied bieden goede mogelijkheden voor allerlei watersporten. Ook kun je hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Genoeg mogelijkheden dus voor een actieve vakantie.
  • Sauerland
    In deze schitterende heuvelachtige streek kun je genieten van bergen, bossen en meren vanaf jouw camping. Sauerland wordt ook wel ‘het land van de duizend bergen’ genoemd. Ook aan cultuur en historie zal het je niet ontbreken.

Stedentripjes vanaf de camping

Wanneer je gaat kamperen in Noordrijn-Westfalen kun je mooie steden bezoeken vanaf de camping. Essen is daar een goed voorbeeld van. Ook Keulen en Düsseldorf zijn een bezoek meer dan waard dankzij hun interessante bezienswaardigheden. Nordrhein-Westfalen kent vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes.

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in juli 2018

De regio zag er mooi uit en alles was duidelijk aangegeven. Er was ook voldoende te doen.

9,0

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in juli 2018

De omgeving is prachtig. Het was in onze periode te warm om wat te ondernemen. Maar er is genoeg om te bezichtigen. Dichtbij een waterval een mooie plaats dichtbij( Meschede) de stuwdam bij de mohnesee is ook leuk om heen te gaan en het terrasje ernaast is heerlijk om even af te koelen, je kunt er zwemmen

9,0

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in juni 2018

Mooie omgeving Helaas weinig te doen in de omgeving van de camping. Maar er liggen voldoende brochures om erop uit te gaan

10,0

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in augustus 2016

Prachtige omgeving met hoogte verschillen. Heerlijk om met de mountainbike of racefiets erop uit te trekken. Goede bewegwijzering voor fietsers. Winterberg en Williingen liggen op korte rijafstand met de auto. Camping ligt asn Hennesee met op 400 meter afstand een mooi strandje om het meer in te gaan.

9,0

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in juli 2016

Rustig. Op een uur afstand rijden waren verschillende dingen te bezoeken. Mooie natuur.

7,0