Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Noordrijn-Westfalen Duitsland

Op een camping in Noordrijn-Westfalen(Nordrhein-Westfalen) bevindt je je echt in één van de mooiste stukjes van Duitsland. Het gebied kent zowel grote steden als uitgestrekte natuurgebieden waar je heerlijk kunt kamperen op een van de uitstekende campings. Nordrhein-Westfalen betekent genieten van een welverdiende vakantie!

Lees meer

Campings in Nordrhein-Westfalen

Op zoek naar een geschikte camping voor jouw vakantie? Nordrhein-Westfalen biedt prachtige campings midden in de groene natuur.

Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen tent of caravan mee te nemen naar de camping. Nordrhein-Westfalen biedt echter ook de mogelijkheid om een mooie mobile home te huren.

Kamperen in de natuur

Natuurliefhebbers kunnen hun hart op halen tijdens het verblijf op de camping. Eifel en Sauerland zijn prachtige streken voor een gezellige vakantie.

  • De Eifel
    De vele vulkaanmeren in dit gebied bieden goede mogelijkheden voor allerlei watersporten. Ook kun je hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Genoeg mogelijkheden dus voor een actieve vakantie.
  • Sauerland
    In deze schitterende heuvelachtige streek kun je genieten van bergen, bossen en meren vanaf jouw camping. Sauerland wordt ook wel ‘het land van de duizend bergen’ genoemd. Ook aan cultuur en historie zal het je niet ontbreken.

Stedentripjes vanaf de camping

Wanneer je gaat kamperen in Noordrijn-Westfalen kun je mooie steden bezoeken vanaf de camping. Essen is daar een goed voorbeeld van. Ook Keulen en Düsseldorf zijn een bezoek meer dan waard dankzij hun interessante bezienswaardigheden. Nordrhein-Westfalen kent vele mogelijkheden voor culturele uitstapjes.

Verbleven op Knaus Campingpark Hennesee in Meschede in juli 2016

In de directe omgeving is er niet echt veel te doen behalve als je van wandelen of fietsen houd. Ook motorrijders kunnen hier op de wegen heerlijk toeren

6,0