Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Campings Baden-Württemberg Duitsland

Kamperen op een van de campings in Baden-Württemberg is een verademing. Het is een van de populairste en gezelligste vakantiestreken van zuidwest Duitsland. In dit geliefde vakantiegebied vindt u levendige stadjes, bijzondere bezienswaardigheden en vele sportmogelijkheden. Een camping in Baden-Württemberg is een prima uitvalbasis om deze streek te ontdekken.

Lees meer

Campings in Baden-Württemberg: Ontdek de regio

Op zoek naar een leuke camping? Zwarte Woud, de Bodensee en de Schwäbische Alb zijn geliefde regio’s in Baden-Württemberg voor een kampeervakantie. Met een groot aanbod aan natuur en cultuur zijn er volop bezienswaardigheden en is er voor eenieder van alles te beleven.

  • Wandelen in het Zwarte Woud
    Het Zwarte Woud kent een aantal prachtige campings. Het Schwarzwald, in het Duits, is erg geliefd onder wandelaars en fietsers. Het gebied kent vele fietspaden en maar liefst 7.000 km aangegeven wandelpaden. Hier ontspringt de Donau!
  • Waterpret aan de Bodensee
    Het Bodensee is het grootste meer van Midden Europa, met rondom fraaie historische stadjes die u kunt bezoeken vanaf uw camping. Bodensee kent ook vele watersportmogelijkheden.
  • De natuur in de Schwabische Alb
    De Schwabische Alb is ideaal wanneer u wilt genieten van natuur en cultuur vanaf uw camping. Schwabische Alb is een middelgebergte en loopt dwars door Baden-Württemberg. Burchten, sloten, cultuurlandschappen, tradities, zuivere lucht, vergezichten: Schwabische Alb is van alle markten thuis.

Activiteiten rondom de camping

Heeft u zin in een ontspannen dagje weg tijdens uw vakantie op de camping? Baden-Württemberg kent diverse kuuroorden, waaronder Baden-Baden, waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Voor een cultureel uitstapje kunt u een dagje naar de stad Stuttgart tijdens uw verblijf op de camping. In Stuttgart treft u mooie gebouwen aan in verschillende bouwstijlen. Ook voor een middagje winkelen bent u hier aan het juiste adres.

Kamperen met het hele gezin

Een camping in Baden-Wurttemberg is een fantastische plek voor een kampeervakantie met het hele gezin! Op een aantal campings is een zwembad aanwezig of kunt u in de buurt zwemmen in een meertje. Daarnaast is er meestal een speeltuin en animatie voor kinderen.

U kunt een kampeerplaats reserveren voor uw eigen tent of caravan. Wilt u graag kamperen maar beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het huren van een mobile home of bungalow.

Kortom, een camping in Baden-Württemberg is de ideale bestemming voor een actieve vakantie, maar zeker ook voor rustzoekers!