Ga naar de homepage

Campings Baden-Württemberg Duitsland

Kamperen op een van de campings in Baden-Württemberg is een verademing. Het is een van de populairste en gezelligste vakantiestreken van zuidwest Duitsland. In dit geliefde vakantiegebied vindt je levendige stadjes, bijzondere bezienswaardigheden en vele sportmogelijkheden. Een camping in Baden-Württemberg is een prima uitvalbasis om deze streek te ontdekken.

Lees meer

Campings in Baden-Württemberg: Ontdek de regio

Op zoek naar een leuke camping? Zwarte Woud, de Bodensee en de Schwäbische Alb zijn geliefde regio’s in Baden-Württemberg voor een kampeervakantie. Met een groot aanbod aan natuur en cultuur zijn er volop bezienswaardigheden en is er voor eenieder van alles te beleven.

  • Wandelen in het Zwarte Woud
    Het Zwarte Woud kent een aantal prachtige campings. Het Schwarzwald, in het Duits, is erg geliefd onder wandelaars en fietsers. Het gebied kent vele fietspaden en maar liefst 7.000 km aangegeven wandelpaden. Hier ontspringt de Donau!
  • Waterpret aan de Bodensee
    Het Bodensee is het grootste meer van Midden Europa, met rondom fraaie historische stadjes die je kun bezoeken vanaf uw camping. Bodensee kent ook vele watersportmogelijkheden.
  • De natuur in de Schwabische Alb
    De Schwabische Alb is ideaal wanneer je wilt genieten van natuur en cultuur vanaf jouw camping. Schwabische Alb is een middelgebergte en loopt dwars door Baden-Württemberg. Burchten, sloten, cultuurlandschappen, tradities, zuivere lucht, vergezichten: Schwabische Alb is van alle markten thuis.

Activiteiten rondom de camping

Heb je zin in een ontspannen dagje weg tijdens jouw vakantie op de camping? Baden-Württemberg kent diverse kuuroorden, waaronder Baden-Baden, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Voor een cultureel uitstapje kun je een dagje naar de stad Stuttgart tijdens jouw verblijf op de camping. In Stuttgart tref je mooie gebouwen aan in verschillende bouwstijlen. Ook voor een middagje winkelen ben je hier aan het juiste adres.

Kamperen met het hele gezin

Een camping in Baden-Wurttemberg is een fantastische plek voor een kampeervakantie met het hele gezin! Op een aantal campings is een zwembad aanwezig of kun je in de buurt zwemmen in een meertje. Daarnaast is er meestal een speeltuin en animatie voor kinderen.

Je kunt een kampeerplaats reserveren voor uw eigen tent of caravan. Wil je graag kamperen maar beschik je niet over een eigen kampeermiddel? Kijk dan naar de mogelijkheden voor het huren van een mobile home of bungalow.

Kortom, een camping in Baden-Württemberg is de ideale bestemming voor een actieve vakantie, maar zeker ook voor rustzoekers!

Verbleven op AZUR Cp-park Wertheim am Main in Wertheim am Main in juli 2018

Het oude deel van het dorp was heel leuk om te zien en het kasteel is zeker een bezoek waard. Langs de rivier is het mooi en goed fietsen. Het leuke grote zwembad met glijbanen en duikplanken op loopafstand (100 meter) is voor gasten van de camping gratis te bezoeken

7,0