Ga naar de homepage

Campings Centre

Houdt u van natuur en van Frankrijk en verblijft u graag op een mooie camping? Centre is dan dé plek voor uw vakantie. Centre leent zich uitstekend voor een ontspannen fiets- of wandelvakantie met het hele gezin. U vindt er allerlei ingrediënten voor een geweldige tijd rondom uw camping. Centre heeft imposante natuur, culturele steden, culinaire hoogstandjes en prachtige kastelen.

Lees meer

Campings Centre: Kastelen, bossen en de Loire

De rivier de Loire typeert Centre en zorgt voor allerlei plezier vlakbij uw camping. In Val de Loire, het gebied rondom de rivier, waant u zich al snel in een sprookjesachtige omgeving vanaf uw camping. Centre kent namelijk veel romantische kastelen: bezoek eens het 440 kamers tellende Chambort of kasteel Chenoncaux.

Nabij een camping aan de Loire kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuur. De omgeving kunt u eenvoudig per fiets, boot of te voet verkennen. Een mooie wandeling door de diepgroene bossen moet u zeker maken wanneer u gaat kamperen in Centre.

Levendige steden nabij uw camping

U vindt altijd wel een bruisende stad nabij uw camping. Centre heeft plaatsen die u niet mag missen:

  • Camping bij Orléans
    Orléans is een prachtige stad om te bezoeken tijdens een verblijf op de camping. Orléans grootste bezienswaardigheid is de Place du Martroi, waar het beeld van Jeanne d’Arc staat.
  • Camping bij Blois
    Blois, een stad uit de middeleeuwen, heeft een wonderschoon renaissancekasteel en een aantal prachtige godshuizen. Als bezoeker waant u zich helemaal terug in de tijd.
  • Camping bij Tours
    Deze middeleeuwse stad is een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Tours heeft karakteristieke 15e-eeuwse huizen die een lust voor het oog zijn.

Zin om te winkelen tijdens uw verblijf op de camping? Centre heeft genoeg plaatsen waar dat kan. In de fraaie historische steden kunt u naast shoppen, heerlijk dineren en lekker borrelen.

Verbleven op Siblu Camping Le Domaine de Dugny in Onzain in augustus 2018

Rustig, mooie natuur, oude stadjes, kastelen, Amboise en Tours op half uur rijden zeker de moeite waard. Auto is wel een must.

7,0

Verbleven op Siblu Camping Le Domaine de Dugny in Onzain in juli 2017

De regio bevat enkele leuke stadjes/dorpjes. Ook zijn er veel kastelen te bezichtigen. De natuur is erg prachtig. Erg leuk om bv te gaan hardlopen; ik kwam elke keer herten tegen.

6,0