Ga naar de homepage

Camping Rhône-Alpes Frankrijk

Campings in Rhône-Alpes zijn ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Zo vind je veel plekken waar je mountainsports kunt beoefenen nabij jouw camping. Rhône-Alpes zit vol met hoge bergen, rivieren en meren. Voor de minder sportieve kampeerder is er eveneens van alles te beleven, Rhône-Alpes heeft een groot aanbod aan cultuur.

Lees meer

Campings Rhône-Alpes: vakantie met het gezin

De rijkheid aan natuur, activiteiten en cultuur zorgen voor een fantastisch verblijf op de camping. Rhône-Alpes is ook een ideale regio voor een vakantie met de hele familie. Zo zijn er voor de kinderen tal van campings met zwembad, speeltuin en animatieteam.

Je kunt alle kanten op, op een camping in Rhône-Alpen: kamperen tussen de Franse Alpen, langs de rivier de Ardèche of een van de vele meren, zoals het meer van Genève en het meer van Annecy.

Op campings in Rhône-Alpes vind je tevens een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Zo kun je ervoor kiezen jouw eigen camper of tent mee te nemen. Of je kiest voor meer comfort en huurt een mooie stacaravan, mobile home of chalet. Rhône-Alpes heeft voor iedere kampeerder wat wils!

Bezienswaardigheden in Rhone-Alpes

In de buurt van jouw camping vind je altijd wel leuke steden vol cultuur, winkels en gastronomie. Rhone-Alpes heeft veel fantastische plekken, waaronder:

  • De Historische stad Lyon
    Een deel van de historische binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Het is dan ook een echte aanrader tijdens een verblijf op de camping. Lyon heeft namelijk leuke winkeltjes, mooie musea en voortreffelijke restaurants.
  • Het kloppend hart van de Alpen; Grenoble
    Grenoble wordt vaak gezien als de hoofdstad van de Franse Alpen. Alleen daarom is de stad al een bezoek waard vanaf jouw camping. Grenoble geeft uitzicht op drie bergmassieven en telt tal van fraaie, oude gebouwen.

Er is van alles te ontdekken rondom jouw camping. Rhone-Alpes heeft naast zijn rijke cultuur, ook een aantal prachtige natuurgebieden. Het natuurpark Chartreuse is een echte aanrader. Heerlijk om te wandelen of lekker te fietsen.

Verbleven op Camping Les 3 Lacs du Soleil in Trept in juli 2017

Camping ligt in omgeving met bezienswaardigheden op uur reizen. Van grotten tot funiculaire en spectaculaire bergen

7,0

Populaire campings Rhône-Alpes