Ga naar de homepage

Ma-vr 08.30 - 20.00 | Za 09.00 - 16.30 +31 (0) 488 45 42 45

Camping Franche-Comté Frankrijk

In deze Franse regio bent u omgeven door natuur tijdens uw verblijf op de camping. Franche-Comté heeft glooiende heuvels en eindeloze bossen vol met riviertjes. Heerlijk om te wandelen of lekker te mountainbiken vanaf uw camping. Franche-Comté nodigt uit tot actief zijn, maar dat kan worden afgewisseld met cultuur en ontspannig. Want ook daar loopt Franche-Comté van over!

Lees meer

Campings Franche-Comté: Bezienswaardigheden en buitensporten

Hoewel veel kampeerders voor de natuur naar de regio komen, is er ook heel wat cultuur te ontdekken nabij uw camping. Franche-Comte kent tal van mooie steden:

  • De wijnstad Arbois
    Arbois staat bekend om haar wijnen en alleen daarom al een bezoek waard tijdens een verblijf op de camping. Arbois heeft ook schattige oude straatjes en mooie gebouwen.
  • Het culturele Dole
    Zin in musea en leuke restaurants? Dole is dan de juiste stad om te bezoeken. U vindt hier ondermeer een mooie basiliek en een school uit 1582.
  • Het idyllisch Vesoul
    Dit middeleeuwse stadje ligt tegen de heuvel La Motte en is erg leuk voor een bezoek vanaf uw camping. Vesoul heeft prachtige 16e en 18e-eeuwse huisjes.

Franche-Comté is ook de regio waar u het gebied Jura vindt. Hierin ligt het beroemde Juragebergte en tal van mooie meren. Visliefhebbers en watersporters zitten dus goed op een camping in Franche-Comte.

Kamperen in Franche-Comté

Geen zin om uw eigen tent of caravan mee te nemen naar de camping? Franche-Comté heeft tal van andere mogelijkheden. Zo kunt u - geheel van alle gemakken voorzien - een stacaravan, tent of luxe mobile home huren.

De streek is uitermate geschikt voor een gezellige gezinsvakantie. Met een zwembad, speeltuin en een leuk animatieprogramma beleven uw kinderen een geweldige tijd op de camping. Franche-Comte is zowel op het gebied van natuur als cultuur een perfecte vakantiebestemming!

Populaire campings Franche-Comté Bekijk 5 campings

Populaire regio's Franche-Comté

Populaire thema's Franche-Comté