Ga naar de homepage

Camping Île-de-France

Een camping in Île-de-France bied je een unieke vakantie. Île-de-France heeft prachtige natuur, indrukwekkende kastelen, tuinen, parken en golfbanen. Voor romantiek bezoek je Parijs, om je kinderen blij te maken: Disneyland of Parc Astérix. Iedereen komt hier aan zijn trekken op de camping. Île-de-France is een betoverende regio!

Lees meer

Campings Île-de-France: kastelen, tuinen en parken

Het prachtige Parijs kun je natuurlijk niet overslaan vanaf jouw camping. Île-de-France is echter veel meer dan enkel de Franse hoofdstad. Zo zijn er tal van andere leuke steden en fraaie bosgebieden die je kunt bezoeken:

  • Kasteel van Versailles
    Zin in wat luxe nabij jouw camping? Versailles, de stad vlakbij Parijs, is voornamelijk bekend van haar imposante kasteel. Met de ontelbare hoeveelheid kamers, stallen, buitenverblijven, het tuinhuis en de Franse tuin kijkt je jouw ogen uit.
  • Middeleeuws Provins
    In dit leuke stadje kom je vooral voor de indrukwekkende middeleeuwse stadswallen. Lekker uit eten in de buurt van jouw camping? Provins heeft de oudste horecagelegenheid van Frankrijk: Hostellerie de la Croix D'Or. Je kunt hier nog steeds dineren.
  • Bosrijk Fontainebleau
    Zin in een verfrissende wandeling vanaf jouw camping? Fontainebleau heeft niet alleen een mooi kasteel, maar ook een ruig bosgebied. Hier vind je allerlei leuke wandelroutes. Je kunt natuurlijk ook per mountainbike het woud verkennen.

Leuk uitje vanaf jouw camping: Eurodisney

Disneyland Parijs is het kinderparadijs bij uitstek. Je kunt het jouw kroost niet aandoen dit park niet te bezoeken tijdens jouw verblijf op de camping. Eurodisney levert een betoverende ervaring op. Ga al je Dinsey-helden ontdekken en beleef een topdag nabij jouw camping in Île-de-France.

Houd je van golfen op jouw vakantie? Île-de-France heeft meer dan zestig golfbanen! Je vindt overigens nog veel meer sportfaciliteiten en andere handige voorzieningen op jouw camping. Île-de-France betekent een camping bij Parijs, maar ook een vakantie in een natuurrijke omgeving. Er is werkelijk van alles te beleven vanaf jouw camping. Île-de-France staat voor een gevarieerde vakantie!

Verbleven op Camping Les Etangs Fleuris in Touquin in augustus 2017

De natuur en omgeving was mooi. Wel weinig cultuur en weinig leuke stadjes. Ik weet dat je vanuit hier naar Parijs kunt, maar dat was voor ons helaas niet mogelijk omdat wij de hond mee hadden.

7,0

Verbleven op Camping Le Village Parisien in Varreddes in augustus 2017

Veel mogelijkheden voor dagtrips, Eurodisney, Versailles, Fontainebleau, Winkelcentrum val d'europe, Meaux en natuurlijk Parijs

9,0

Verbleven op Camping Le Village Parisien in Varreddes in juli 2017

Mooie omgeving en natuur,moest wel wennen aan de vliegtuigen die veel overkwamen,goed met openbaar vervoer naar parijs te reizen.

6,0

Populaire campings Île-de-France Bekijk 4 campings

Populaire regio's Île-de-France

Populaire thema's Île-de-France