Ga naar de homepage

Camping Aquitaine Frankrijk

Rondom een camping in Aquitaine (Aquitanië) tref je genoeg aan voor een heerlijke kampeervakantie. De streek kent een gevarieerde natuur. Zo vind je zee, strand, bergen en bossen in de buurt van jouw camping. Aquitaine is een prachtige streek waar je geweldig kunt fietsen en wandelen. Op een camping in Aquitanië kom je gegarandeerd tot rust.

Lees meer

Kamperen in Aquitaine betekent een breed scala aan mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een camping in Gironde. Deze deelstreek van Aquitaine kenmerkt zich door kilometers strand en vele meren. Hier kun je lekker uitwaaien aan het strand vanaf jouw camping. Aquitaine heeft voor ieder wat wils.

Zo biedt een camping in de Dordogne een totaal andere kampeerervaring. De Dordogne is goed voor allerlei vertier: van rustig vissen tot wilde kanotochten. In de streek bevinden zich ook veel oude kastelen. Leuk voor een bezoek met jouw kinderen wanneer je verblijft op een camping in Aquitaine.

Ervaar Aquitaine

Er zijn tal van leuke plekken om te bezoeken en ervaringen te beleven vanaf jouw camping. Aquitanië is een streek rijk aan cultuur, historie en natuur. Interessante plaatsen:

  • Surfparadijs Biarritz
    Denk je aan surfen in Frankrijk? In Aquitaine ben je dan op de juiste camping. Biarritz is het surfparadijs van Europa. Huur een surfbord en ga de golven op!
  • Wijnstad Bordeaux
    Deze stad – beroemd vanwege de vele wijngaarden – bruist van kunst en cultuur. Bezoek een van de vele musea en bekijk de prachtige gebouwen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie plekken in Aquitaine. Bezienswaardigheden te over en ook op de camping in Aquitanie beleef je een fantastische tijd.

Jouw kinderen zullen zich geen moment vervelen op de camping. Aquitaine telt vele campings met speeltuin en animatieteam. Ook zijn er veel campings in Aquitaine die een zwembad hebben, waar het - met een lekker Frans wijntje - goed toeven is.

Populaire campings Aquitaine