Ga naar de homepage

Camping Dordogne Frankrijk

Op een camping in de Dordogne (Périgord Frankrijk) beleef je niet zomaar een vakantie, het is puur genieten! Kamperen in deze Franse streek betekent prachtige beboste heuvels, mooie riviertjes en lekker eten. Het gemoedelijke leven in de Dordogne is een heuse verademing. Op een camping in de Dordogne merk je dan ook meteen dat je echt vakantie hebt.

Lees meer

Campings in de Dordogne

Ben je op zoek naar een geschikte camping? Dordogne kent een aantal prachtige campings allemaal voorzien van een zwembad. Je vindt er prachtige kampeerplaatsen voor jouw eigen caravan of tent. Wil je graag een accommodatie huren, zoals een chalet of stacaravan? Dordogne heeft diverse campings die diverse mogelijkheden bieden.

Tijdens jouw vakantie in de Dordogne kun je heerlijk genieten van warm weer. Dordogne is in de zomer echt genieten. Het klimaat zorgt ervoor dat het zowel voor een actieve als een ontspannen vakantieganger goed toeven is.

Activiteiten vanaf de camping

Rondom een camping in de Dordogne heb je een ruime keuze om iets te ondernemen. Een sportief dagje kun je prima afwisselen met een stedentripje of een bezoek aan een van de vele kastelen en grotten.

  • Sportieve activiteiten
    Wanneer je gaat kamperen in de Dordogne mag een bezoek aan de gelijknamige rivier niet ontbreken. Kanoën, varen, vissen of lekker rustig zwemmen: het kan allemaal. Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de Dordogne.
  • Culturele stedentripjes
    De vier grote steden in de regio zijn: Nontron, Perigueux, Bergerac en Sarlat. Ze hebben ieder hun eigen karakter en zijn goed te bereiken vanaf jouw camping in de Dordogne.
  • Kastelen en grotten
    In de Dordogne zijn wel duizend kastelen te vinden. Een paar bekende zijn het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac. Tijdens jouw vakantie in de Dordogne kun je ook vele grotten met prehistorische tekeningen bezichtigen.

Het is puur genieten in de Dordogne! Campings zijn er genoeg.

Populaire campings Dordogne