Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Pays de la Loire Frankrijk

Campings in Pays de la Loire liggen altijd in de buurt van het strand. De Westkust van Frankrijk is ideaal voor een kampeervakantie met het hele gezin. Naast strandwandelingen en zwemmen in zee is er nog veel meer te beleven nabij uw camping. Pays de la Loire heeft leuke pretparken en mooie steden die uw vakantie tot een feest zullen maken!

Lees meer

Campings Pays de la Loire: vakantie in de natuur

De Atlantische Oceaan is bij uitstek geschikt voor watersportliefhebbers. U kunt lekker gaan windsurfen en zeilen. Kamperen in Pays de la Loire is ook leuk voor wie van fietsen houdt. Maak een mooie tocht door de glooiende landschappen, ga lekker klimmen of abseilen in de bergen of speel een potje golf.

Ook kinderen hebben in deze regio een geweldige vakantie. Pays de la Loire heeft gezellige familiecampings. Waar u vaak een zwembad, speeltuin, sportveldje en animatieteam vindt. Op veel campings kunt u mooie accommodaties huren. Verblijf bijvoorbeeld in een fraaie stacaravan of luxe mobile home.

Uitjes in Pays de la Loire

In Pays de la Loire vindt u het departement Vendée waar van alles te doen is. De rivier de Loire is een grote bron van vertier nabij uw camping. Pays de la Loire kent ook veel leuke steden:

  • Le Mans
    In deze prachtige stad is genoeg te ervaren vanaf uw camping. Le Mans heeft veel historische gebouwen waaronder een prachtige kathedraal en is natuurlijk bekend van de 24 uur van Le Mans.
  • Nantes
    Pays de la Loire heeft verschillende leuke havenstadjes, vaak vlakbij uw camping. Nantes, de hoofdstad van de regio, is een stad rijk aan geschiedenis en cultuur.
  • Saint-Nazaire
    Deze havenstad speelde een rol in de Tweede Wereldoorlog. Interessant voor een bezoek vanaf de camping. In Saint-Nazaire liggen nog resten van U-boot bunkers.

Eigenlijk zijn er teveel steden om op te noemen die een bezoek waard zijn tijdens uw verblijf op de camping. Pay de la Loire heeft ontzettend veel facetten die zorgen voor een mooie vakantie. Pays de la Loire is al met al een fantastische bestemming!

Verbleven op Siblu Camping Le Bois Dormant in Saint-Jean-de-Monts in juli 2017

De boulevard is erg gezellig en vooral 's avonds is de boulevard mooi en de pier prachtig bij zonsondergang. Het is een bosrijke omgeving waar je mooi kan fietsen mits je kinderen de Franse rijstijl gewend zijn. Het eiland Noirmoutier is een aanrader. Verder is de omgeving vrij vlak.

7,0

Populaire campings Pays de la Loire Bekijk 18 campings

Populaire regio's Pays de la Loire

Populaire thema's Pays de la Loire