Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Vendée Frankrijk

Dit deel van de Franse Atlantische kust staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden en zijn zonnige klimaat. Een kampeervakantie in Vendée is dus ideaal voor zonaanbidders!

Lees meer

Campings in Vendée: zon, strand, vis en wijn

Watersportliefhebbers komen tijdens een kampeervakantie bij de Loire volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In levendige badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw verblijf op een gezellige camping bij de la Loire veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurants.

Verbleven op Camping Campéole Les Sirènes in Saint-Jean-de-Monts in augustus 2017

Het stadje waar de camping zich bevind is erg gezellig. Er zijn veel verschillende, goede restaurants. Er loopt een mooie boulevard langs het strand. De zee is (zelfs met vloed) erg ondiep dus zeer geschikt met kleine kinderen. Het zandstrand is superschoon, honden zijn niet toegestaan op het strand. Je kunt er fijn fietsen. De moeite waard is een bezoek aan de eilanden Ile d'Yeux en Noirmoutier. De markt in het stadje Saint Gilles de la Croix is erg gezellig. Nantes is een plaats met leuke straatjes, gezellige winkeltjes, een schitterende kathedraal en een mooi chateau midden in de stad.

10,0

Verbleven op Camping Sandaya Domaine Le Midi in Barbâtre in augustus 2017

Noirmantier is de ultieme plek voor rust, mooie natuur, vriendelijke gastvrije mensen, en nog niet ontdekt door de massa toeritsme.

9,0

Verbleven op Camping La Bolée d'Air in Saint-Vincent-sur-Jard in augustus 2017

Mooie omgeving waar van alles te doen is, chateaux Talmont met een roofvogel show, kanovaren, Velotrain ( uur rijden) maar ook een lekkere wandeling of een stuk fietsen.

8,0

Verbleven op Camping Sandaya Domaine Le Midi in Barbâtre in augustus 2017

Eigenlijk is er in Barbatre zelf niet zo veel te beleven, heel leuk is de Passage du Gois. Ook positief was dat je van Barbatre met de bus naar Noirmoutier kon voor slechts 0,50 euro per persoon.

5,0

Populaire campings Vendée Bekijk 14 campings

Populaire plaatsen Vendée

Populaire thema's Vendée