Ga naar de homepage

Camping Vendée Frankrijk

Dit deel van de Franse Atlantische kust staat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden en zijn zonnige klimaat. Een kampeervakantie in Vendée is dus ideaal voor zonaanbidders!

Lees meer

Campings in Vendée: zon, strand, vis en wijn

Watersportliefhebbers komen tijdens een kampeervakantie bij de Loire volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In levendige badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw verblijf op een gezellige camping bij de la Loire veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurants.

Verbleven op Camping L'Océano d'Or in Jard-sur-Mer in augustus 2019

Leuke omgeving. Het dorpje was klein, maar gezellig en de dorpjes er omheen waren ook leuk.

0,0

Verbleven op Camping Village de la Guyonnière in Saint-Julien-des-Landes in juli 2019

Camping is dicht aan zee (20 min. rijden) en het klimpark zit op 5 min. rijden. Verder super zwemparadijs en andere activiteiten in de buurt. Wij hebben wel de bergen en oude gezellige dorpjes gemist waardoor we niet snel nog een keer naar deze streek gaan.

0,0

Verbleven op Camping Village de la Guyonnière in Saint-Julien-des-Landes in juli 2019

Wij vonden de regio niet heel bijzonder qua natuur of cultuur. Weinig groen, geen schitterende kustlijnen en geen noemenswaardige stadjes. Dit is gebaseerd op de gebieden en plekken die wij gezien hebben uiteraard. Wel veel leuke activiteiten of attractieparken in de buurt!

0,0