Ga naar de homepage

Camping Les Sables-d’Olonne Frankrijk

In de regio Pays de la Loire aan de westkust van Frankrijk ligt de badplaats Les Sables-d’Olonne. Met zijn vele zonuren, lange stranden en mooie boulevard is Les Sables-d’Olonne de perfecte kampeerbestemming voor kampeerders die houden van een strandvakantie. Maar Les Sables-d’Olonne is er niet alleen voor de zonaanbidders. Ook aan bijvoorbeeld de kleintjes wordt gedacht.

Lees meer

Tips

  • Strandclubs
    Aan het strand van Les Sables-d’Olonne zijn meerdere strandclubs te vinden, waar de kinderen zich kunnen uitleven op megatrampolines en tijdens sporttoernooitjes.
  • Op het water
    Willen de kinderen het water op, dan kan dat op allerlei manieren. Zo kunnen ze surflessen en ‘sup-lessen’ (Stand Up Paddle) nemen. En in buurplaats St. Gilles Croix de Vie vindt u Les P’tits Mousses, waar u samen met uw kleintjes in een minipolitieboot of -cruiseschip kunt varen.
  • Zoo des Sables
    Deze ecologische dierentuin zorgt goed voor hun dieren. Des te leuker om een dagje naar Zoo des Sables te gaan: de kinderen leren op een verantwoorde manier alles over luipaarden, stokstaartjes en lieve, kleine aapjes.

Campings nabij Les Sables-d’Olonne

De campings in de buurt van badplaats Les Sables-d’Olonne zijn talrijk. Alle campings liggen aan de Atlantische kust, waardoor u gemakkelijk een dagje naar de West-Franse stranden kunt. Zwemmen kan natuurlijk in zee, maar ook op de camping. Ze beschikken namelijk over een mooi buitenzwembad. Soms is dit zelfs omgetoverd tot een zwemparadijs met glijbanen, whirlpools en waterspeeltoestellen. Verder heeft u ruime keuze uit verschillende accommodaties en kampeerplaatsen.

Campings in de buurt van Les Sables-d'Olonne