Ga naar de homepage

Camping Parijs Frankrijk

De Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe: Parijs heeft veel moois voor u in petto. Een kampeervakantie op een camping nabij de Franse hoofdstad is absoluut een aanrader. Na een dagje stadsdrukte kunt u zich rustig terugtrekken op een camping nabij Parijs. En dan de volgende dag gewoon weer doorgaan met het ontdekken van la belle Paris.

Lees meer

Kamperen nabij Parijs

Met zwembad, speeltuin en sportmogelijkheden is er voor u en de kids altijd wel iets te doen op de camping. De campings rond Parijs liggen in een mooie natuurlijke omgeving, dus u kunt altijd tussen het groen uitrusten van een dagje in de grote stad.

Tips

In en om Parijs is te veel te doen om op te noemen. Hieronder een paar aanraders:

  • Montmartre: Op deze heuvel vindt u onder andere de sprookjesachtige basiliek de Sacré-Cœur, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Parijs, en de Place du Tertre, een pleintje waar u een karikatuur van uzelf kunt laten maken door een van de schilders.
  • Wetenschapsmuseum: Natuurlijk kunt u urenlang kijken naar de kunst in het Louvre, maar een bezoek aan het Cité des sciences et de l’industrie is ook een hele ervaring. Dit grote wetenschapsmuseum is leuk voor het hele gezin.
  • Pretparken: Nabij Parijs liggen twee pretparken: Disneyland Parijs en Parc Astérix. Hier kunnen uw kinderen hun favoriete film- en striphelden ontmoeten en genieten van een sprookjesachtige wereld. Disneyland is binnen anderhalf uur te bereiken vanaf uw camping, Parc Astérix zelfs binnen het uur.

Campings in de buurt van Parijs