Ga naar de homepage

Ma-vr 08.30 - 20.00 | Za 09.00 - 16.30 +31 (0) 488 45 42 45

Camping Champagne-Ardennen Frankrijk

Lekker tot rust komen op de camping? Champagne-Ardennen is een Noord-Franse streek waar het leven even luchtig is als de belletjes in een champagneglas. Op een leuke camping in Champagne-Ardennen geniet u van de grote meren, uitgestrekte bossen en natuurlijk van Champagne!

Lees meer

Campings Champagne-Ardennen: een bruisende vakantie

In deze prachtige streek geniet u van een aangenaam klimaat. U kunt er heerlijk zonnen op de camping. Champagne-Ardennen kent geweldige zomers waardoor de natuur helemaal tot bloei komt. Al fietsend of wandelend door de glooiende landschappen ontdekt u deze mooie streek op zijn best.

Ziet u zichzelf al zitten met de voetjes omhoog, nippend van een glas champagne op een mooie camping? Champagne-Ardennen is natuurlijk de plek waar de populaire mousserende wijn vandaan komt. Bezoek dus zeker een van de indrukwekkende champagnekelders. Het Champagnehuis Moët & Chandon in Epernay is een echte aanrader.

Op een camping in Noord-Frankrijk bevindt u zich in een groene en rustgevende omgeving. Heerlijk ontspannen lukt dus wel op een van de campings. Champagne-Ardennen biedt u de mogelijkheid om te kamperen in eigen tent of caravan. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een mooie stacaravan huren.

Uitstapjes vanaf uw camping

Er zijn prachtige oude overblijfselen en steden met musea, winkels en restaurants om te bezoeken tijdens uw vakantie. Champagne-Ardennen zit vol met bezienswaardigheden en leuke uitjes:

  • Ontdek de historie in de stad
    Reims en Rocroix zijn prachtige steden voor een bezoek wanneer u verblijft in Champagne-Ardennen. Zo vindt u in Reims een prachtige hooggotische kathedraal en de Romeinse boog Porte Mars.
  • Eropuit met uw kinderen
    Kamperen in Champagne is ook voor kinderen een feest. U kunt leuke, avontuurlijke activiteiten beoefenen. Zoals karten, klimmen en klauteren in een avonturenpark of de ruige natuur in trekken.

Er is dus van alles te beleven zowel op als buiten uw camping. Champagne-Ardennen kan voor iedere soort kampeerder een geweldige vakantie betekenen.