Ga naar de homepage

Camping Bonifacio Frankrijk

Helemaal in het zuiden van het Franse eiland Corsica ligt de bijzondere plaats Bonifacio. Het stadje is gebouwd op een massieve rots direct aan het water. De indrukwekkende krijtstenen kliffen en de omringende groene heuvels maken van het geheel een magisch plaatje. Wilt u een speciale kampeervakantie beleven? Ga dan naar Bonifacio.

Lees meer

Aan de uiterst westelijke zeezijde ligt de citadel van Bonifacio, omgeven door stadsmuren. Vanuit dit versterkte gedeelte, gebouwd om de stad te beschermen tegen aanvallen vanuit zee, heeft u een van de mooist mogelijke uitzichten over de Middellandse Zee.

Campings bij Bonifacio

Kamperen met prachtige panorama’s en luxe SunLodges? Op de campings in de buurt van Bonifacio is het mogelijk. Met de ruige eilandnatuur te midden waarvan de campings liggen is de natuurliefhebber hier echt op z’n plaats. De meeste campings liggen op het mooie buureiland Sardinië, dus wanneer u vanuit uw camping naar Bonifacio wilt gaan, moet u wel een stukje water over. Het is echter absoluut geen straf om een tijdje te kunnen genieten van het helderblauwe water van de Middellandse Zee.

Voor de kinderen hebben de meeste campings nabij Bonifacio een speeltuin en een miniclub. Op veel van de campings vindt u een restaurant met een uitgebreide kaart, dus u hoeft het terrein niet te verlaten voor een lekkere maaltijd. Daarnaast is er altijd wel een snackbar te vinden, dus ook een frietje of pizza eten bij uw kampeerplaats behoort tot de mogelijkheden.

Campings in de buurt van Bonifacio