Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Laag-Normandië Frankrijk

Campings in Laag-Normandië (of Basse-Normandië) liggen in een prachtige omgeving. De regio heeft een lange kustlijn met mondaine badplaatsen, eindeloze stranden en ruige rotsen die uit zee oprijzen. In het binnenland van Normandië vindt u juist een weldaad aan rust en ruimte, die wordt afgewisseld met prachtige steden in de buurt van de camping. Basse-Normandië is hét gebied voor een geslaagde kampeervakantie!

Lees meer

Campings Laag-Normandië: genieten en ontspannen!

De campings in Laag-Normandië liggen veelal op loopafstand van de kust. Heerlijk wandelen op het strand of lekker luieren in de zon zijn enkele van de vele mogelijkheden die kamperen in Basse-Normandië u bieden.

Kinderen zullen zich ook niet snel vervelen op de camping. Basse-normandië kent namelijk vele campings met zwembad en glijbaan. Ook het animatieteam en de speeltuinen zullen uw kind veel plezier bieden.

Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de keuken en bij de streekproducten van Laag-Normandië . De beroemde camembert en cider mogen dan ook tijdens een kampeervakantie in Basse-Normandië zeker niet ontbreken.

Historie in Laag-Normandië

Laag-Normandië staat bekend om de bevrijding van West-Europa op D-day. Een bezoek aan een van de vele musea of monumenten in Basse-Normandië zullen u herinneren aan deze dag.

Daarnaast kunt u vanaf uw camping in Basse-Normandië ook een heerlijk ritje met de auto of de fiets maken. De streek kent een aantal indrukwekkende bouwwerken en vele bezienswaardigheden.

Regio Laag-Normandië

De prachtige regio in Noordwest Frankrijk bestaat uit verschillende departementen waar u kunt verblijven op een camping. Calvados, Manche en Orne zijn drie gedeeltes in Basse-Normandië waar van alles te doen is:

  • Calvados
    Calvados staat bekend om de productie van cider en beroemde Calvados kazen, die u zeker proeven moet. Caen, de hoofdstad van Calvados, is ook een echte aanrader.
  • Manche
    Tijdens een verblijf in dit departement is de zee nooit ver weg vanaf uw camping. Manche kent een lange kustlijn met beroemde baaien, havens en prachtige stranden. Heerlijk om een dagje uit te waaien.
  • Orne
    Genieten van de natuur kan ook tijdens een vakantie op de camping. Orne is een glooiende streek die rijk is aan rivieren, bossen, moerassen en uitgestrekte weiden. Hier maakt u de mooiste wandel- en fietstochten.

Verbleven op Camping Port'Land in Port-en-Bessin-Huppain in juni 2017

Gebied lijkt vooral aantrekkelijk voor de rustzoeker en de toerist die belang stelt in de vele plaatsen die herinneren aan de invasie. N van de weg Caen-Cherbourg is het wegennet vrij eenvoudig,maar druk gebruikt. Veel kleinere plaatsen. Voor de liefhebber is de golfbaan rondom de camping fraai gelegen en bijzonder van omvang.

7,0

Populaire campings Laag-Normandië Bekijk 6 campings

Actieve vakantie in Normandië

Normandië heeft door zijn ligging aan zee een zeer aangenaam klimaat. Ideaal voor een actieve vakantie met het gezin!

Lees op ons blog welke trekpleisters u niet mag missen

Populaire regio's Laag-Normandië

Populaire thema's Laag-Normandië