Ga naar de homepage

Camping La Palmyre Frankrijk

Zowel voor de actieve kampeerders als voor de zonaanbidders is La Palmyre, het Franse strandplaatsje gelegen tussen pijnboombossen aan de Atlantische kust, een heerlijke vakantiebestemming. Het mooie strand, met zijn sikkelachtige vorm, is er voor iedereen. Zo zijn er veel watersportmogelijkheden aan het strand, maar er is tevens genoeg plek voor de zonaanbidders en zandkasteelbouwers. Vanuit de campings van Suncamp holidays nabij La Palmyre kunt u binnen een kwartier op het strand of op de surfplank liggen.

Lees meer

Campings nabij La Palmyre

Gaat u naar een camping in de buurt van La Palmyre, dan kunt u rekenen op veel waterplezier. De campings liggen dicht bij de Atlantische kust, dus een tripje naar het strand is zo gemaakt. Op de campings zelf kunt u altijd wel verkoeling zoeken in een mooi buitenzwembad of een waar zwemparadijs. Ook de allerkleinste leden van uw gezin zullen zich er vermaken. Meestal is er bij het zwembad namelijk ook een peuterbad.

Tips in de omgeving

Ieder jaar trekt La Palmyre veel toeristen, want in en om La Palmyre kunt u meer doen dan genieten op de camping of aan het strand liggen.

  • Park Zoologique de la Palmyre
    In La Palmyre ligt Zoo de la Palmyre, een mooie dierentuin omringd door pijnbomen. In Zoo de la Palmyre kunt u heel dicht bij de dieren komen: voer de olifanten of aai de giraffes tijdens uw dagje uit naar deze dierentuin. Leuk voor het hele gezin!
  • Phare de la Coubre
    Aan de Atlantische Oceaan ligt de vuurtoren van la Coubre. Vanuit het hoogste punt in deze vuurtoren, die te herkennen is aan zijn rode top, kunt u genieten van de mooiste uitzichten over het eindeloze water. Zeker met zonsondergang een magisch vakantiemomentje.
  • Cognac
    Binnen een uur rijden bent u in de stad Cognac, bekend van zijn gelijknamige drank. Niet alleen het karaktervolle stadje is de moeite waard om te bezichtigen, ook de omgeving, met haar vele wijnhuizen en prachtige natuur, verdient een bezoek.