Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Antibes

Op vakantie naar een camping in een van de zonnigste regio’s van Frankrijk? Boek dan uw volgende camping in de buurt van Antibes aan de Côte d’Azur. Samen met het mondaine Saint-Tropez, Cannes en Monaco is het een van de meest bezochte plaatsen in de regio. Geen wonder: de oude binnenstad is prachtig, de luxe jachthaven Port Vauban is een ware bezienswaardigheid en de paradijselijke stranden zijn een ideale toevoeging aan uw kampeervakantie.

Lees meer

Op de camping

De campings bij Antibes hebben een gezin met kinderen veel te bieden. Op de campings en in de omgeving zijn vaak de hele dag talloze activiteiten te doen, zowel op de sportvelden als bij de animatieteams. Reken er maar op dat de campings beschikken over een zwembad voor de nodige verkoeling, en ook veel campings hebben wifi. Even rustig surfen op het internet bij uw stacaravan of kampeerplaats kan dus ook prima. De campings in Antibes liggen in een prachtige omgeving. In het omliggende gebied vindt u bergen, de zee en een grote variatie aan attractieparken.

Hongerige haaien en doldwaze achtbanen

Antibes is een fantastische uitvalbasis om de leukste parken te bezoeken. Hieronder leest u meer over de highlights, die dicht bij de camping liggen en absoluut een bezoekje waard zijn.

  • Marineland
    De haaien zwemmen rakelings langs u hoofd heen. Wat zien ze er gevaarlijk uit en wat hebben ze een scherpe tanden ... Een wandelingetje onder de watertunnel van Marineland is een spannende belevenis. Vanaf Antibes bent u in vijf minuten bij deze grootste themadierentuin van Europa. Ontmoet ook de dolfijnen en geef ze instructies om trucjes te doen. Als beloning mogen ze zelfs even worden geaaid.
  • Aquasplash
    In Aquasplash waterpark in Antibes is altijd wat te beleven. Ga met de hele familie de strijd aan in een piratenboot met waterpistolen of geniet op een rubberen band van een ontspannen rondje over de Magic River. Zin in iets meer actie? Probeer een van de vele glijbanen, zoals de spannende Spaceboat. Terug op de camping slaapt u gegarandeerd als een roos.
  • Antibesland
    Tol rond in de achtbaan Wild Mouse of laat u in een boomstronk van een waterval vallen. Vlak bij de campings in Antibes vindt u attractiepark Antibesland. In dit kleine pretpark kunnen kinderen vanaf vier jaar zich vermaken in de gevarieerde attracties. En u kunt er na afloop lekker met het hele gezin eten.

Eten in fiftiesstijl

Wilt u een keertje niet op de camping eten? Dan bent u met het hele gezin welkom bij Little Rock Diner. Neem plaats op de leren banken van een echte Amerikaanse diner uit de fifties en neem een torenhoge burger met friet of een hotdog met alles erop en eraan. De frietjes van de kinderen worden geheel in stijl geserveerd in een stoere kartonnen Cadillac. Zet uw favoriete liedje in de jukebox op terwijl u nog een hemelse Mississippi Mud milkshake bestelt.

Het weer

Antibes ligt aan de zonnige kust van de Middellandse Zee, een van de gebieden in Frankrijk met de meeste zonuren. Mooi weer gegarandeerd dus! De zomertemperaturen stijgen er gemakkelijk tot boven de 25 graden en ook in voor- en najaar is het vaak mooi weer in Antibes. Heerlijk voor een dagje aan het strand of een uurtje dobberen in het zwembad op de camping.

Campings in de buurt van Antibes Bekijk campings