Ga naar de homepage

Camping Fréjus Frankrijk

Een camping in Fréjus is genieten van zon, zee, strand, natuur en cultuur. Vanaf de camping bent u zo op de prachtige stranden en aan zee, maar u kunt hier net zo goed terecht voor natuur en cultuur.

Een kampeervakantie in Fréjus heeft kortom alles in zich om lekker te ontspannen aan de kust van Zuid-Frankrijk. De campings in de Fréjus beloven u en uw gezin een fantastische vakantie. Zo bent u in korte tijd van uw camping op één van de goed onderhouden stranden; dat is toch een droom? Kamperen aan de Middellandse Zee met kinderen die zandkastelen bouwen op het hagelwitte strand. Huur een chalet of bungalowtent op de camping in deze gewilde omgeving aan de Côte d’Azur!

Camping Fréjus

Vanaf de campings in en om Fréjus kunt u ook genieten van de prachtige mediterrane natuur. Ideaal om eens te bekijken tijdens een fietstocht of wandeling. Neem vanaf de camping ook eens een kijkje in de stad bij het Romeinse amfitheater of andere schatten uit het rijke verleden.

Kamperen in deze badplaats is ook romantisch dineren en daarna lekker flaneren langs de Zuid-Franse boulevard.

Een vakantie op de camping in en om Fréjus is genieten van mooi weer, prachtige stranden, eeuwenoude cultuur en adembenemende natuur.