Ga naar de homepage

Camping Le Lavandou Frankrijk

Aan de zonnige Franse Côte d’Azur, in de zuidelijke regio Provence-Alpes-Côte d’Azur, ligt de gemeente Le Lavandou. Deze heerlijke badplaats ligt ingeklemd tussen heuvels met mediterrane begroeiing aan de ene en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee aan de andere kant. Een waar paradijs voor de kampeerder die houdt van zon, zee en strand.

Lees meer

Campings nabij Le Lavandou

Wilt u kamperen op een camping nabij Le Lavandou, dan heeft u voldoende keuze. Kies bijvoorbeeld voor een van de campings aan de Middellandse Zeekust of juist voor eentje die iets verder landinwaarts ligt. Op de camping kunt u dan weer kiezen uit een kampeerplaats of een van de ruime accommodaties. Zelfs een luxe SunLodge is een optie!

Tips

  • Bootvaart
    Vanuit Le Lavandou kunt u een bootvaart maken naar een van de bijzondere eilanden in de Middellandse Zee. Bezoek bijvoorbeeld de drie forten op het prachtige Port-Cros. Een leuk dagtripje met het hele gezin!
  • Lavandou Plongée
    Een duik nemen in het heerlijke zeewater kan altijd, maar voor het serieuzere werk gaat u naar Lavandou Plongée. Hier gaat u echt de diepte in: Lavandou Plongée biedt duiklessen aan voor jong en oud.
  • Marseille
    Zo’n anderhalf uur rijden vanuit Le Lavandou en u bent in Marseille. Deze grote havenstad heeft de dagjesmens veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het Palais Longchamp of de basiliek Notre-Dame-de-la-Garde.

Campings in de buurt van Le Lavandou