Ga naar de homepage

Camping Ramatuelle Frankrijk

Ramatuelle is een dorpje zoals een idyllisch Frans dorpje hoort te zijn: prachtig gelegen aan de stranden van de Côte d’Azur, te midden van groene heuvels, met smalle, kronkelige straatjes en karakteristieke huisjes waarlangs kleurrijke klimplanten omhoog kruipen. Voor de kampeerder die houdt van rust en authenticiteit is het dé plek om tijdens een kampeervakantie te bezoeken.

Lees meer

Ook voor de zonaanbidder is Ramatuelle een prima kampeerbestemming. Aan de kustzijde van Ramatuelle ligt het beroemde strand van Pampelonne, waar de chic vertoeft in een van de prijzige strandclubs. Maar het strand, dat meer dan 5 kilometer lang is, is er voor iedereen! Geniet van het zachte zand, de heerlijke zon en de warme zee.

Campings nabij Ramatuelle

In de buurt van Ramatuelle vindt u een veel campings van Suncamp. Sommige liggen aan het strand, sommige iets meer landinwaarts in de prachtige heuvelachtige Zuid-Franse natuur. Veel van de campings beschikken over een zwembad, speeltuin en sportterrein. Genoeg mogelijkheden dus voor vermaak met het hele gezin.

Vanuit de campings is het vaak goed mogelijk om een tripje te plannen naar mooie steden aan de zonnige kust, zoals naar Cannes, Fréjus of Sainte-Maxime.

Campings in de buurt van Ramatuelle