Ga naar de homepage

Camping Biscarrosse

Campings in het Franse badplaatsje Biscarrosse zijn ideaal gelegen bij de gouden zandstranden van de Atlantische Oceaan in het departement Landes. In de buurt van Biscarrosse liggen de grote plaats Bordeaux en leuke plaatsjes als Arcachon en Mimizan, dus een uitstapje vanuit Bisarrosse is een goed idee. Maar ook een dagje op het strand is aan te raden. Voor elk gezin is in het veelzijdige Biscarrosse wel iets te doen.

Lees meer

Bij Biscarrosse

Bij Biscarrosse is veel te doen, zoals golfen, survivalactiviteiten, karten en watersporten. Ga bijvoorbeeld eens langs bij avonturenpark Bisc’Aventure. Hier kan het hele gezin een spannend parcours klauteren door de bomen, bungeejumpen of een vrije val maken op een megagroot springkussen. Meer tips hieronder:

  • In juli en augustus is er elke ochtend een seizoensmarkt in Biscarrosse. Ook de avondmarkt is een aanrader. Hier kun je alles vinden: van lekkere streekproducten tot kunst en ditjes en datjes.
  • Miljoenen kleuren vullen jaarlijks de nachtelijke hemel op 14 juli. Tijdens de nationale feestdag van Frankrijk wordt een vuurwerkshow gehouden op het strand van Biscarrosse.

Voor water- en natuurliefhebbers

Het kustplaatsje Biscarrosse is geliefd bij strandgangers en natuurliefhebbers. Houd je van het strand, dan zit je hier goed. Aan water is er geen gebrek. Wil je tijdens jouw vakantie mooie meren of een waterpark bezoeken? Dan is kamperen in Biscarrosse ideaal. Maar ook voor waterpret kun je in Biscarrosse terecht.

  • In het noordelijke meer van de badplaats ligt AquaPark Biscarrosse, waar kinderen én volwassenen zich uit kunnen leven op onder andere megaglijbanen, trampolines en katapulten à la Wipe Out. Op het meer zijn ook andere watersportaanbieders actief.
  • Op ontdekking gaan in de natuur kan in het Réserve Ornithologique du Teich bij Arcachon. Hier zijn veel kleurrijke en bijzondere vogels te vinden. Het Réserve ligt aan Bassin d’Arcachon, dat ook een bezoekje waard is.

Pareltjes aan de Atlantische kust

Kamperen in Biscarrosse kan op verschillende campings. Elke camping heeft wel iets bijzonders. Een zwembad op de camping is ideaal voor de echte waterratten. Zij zijn helemaal in hun element in een prachtig zwemparadijs met meerdere waterglijbanen. Voor hardwerkende ouders zijn op sommige campings zelfs hammams en rustgevende sauna’s te vinden. En na afloop een hapje eten in het restaurant, of met de wifi op internet alvast een uitstapje plannen voor de volgende dag. Gewoon bij jouw stacaravan of tent. Voor iedereen is een geschikte vakantie te vinden in het bruisende Biscarrosse.

Het vakantieweer in Landes

Landes kent een fijn klimaat voor de vakantieganger. Tijdens de zomermaanden stijgt de temperatuur in Biscarrosse tot 25 graden. De watertemperatuur is in het hoogseizoen rond de 20 graden. Geen extreem warme temperaturen dus, waardoor het prima is uit te houden in het zwembad of op het strand.