Ga naar de homepage

Camping Saint Jean de Luz Frankrijk

Saint Jean de Luz is een badplaats in Frans Baskenland in het uiterste zuidwesten van Frankrijk. Hier kunt u de Baskische tradities ontdekken, een van de vele watersporten beoefenen of een dagje zonnen op het strand. Daarnaast loont het ook de moeite om de omgeving te verkennen. Saint Jean de Luz ligt in de buurt van mooie steden als Bayonne en het Spaanse Bilbao. Wilt u kamperen nabij Saint Jean de Luz, dan kunt u kiezen uit verschillende campings uit het aanbod van Suncamp holidays.

Lees meer

Campings nabij Saint Jean de Luz

De campings in de buurt van Saint Jean de Luz zijn echte familiecampings. Zo kunnen de kinderen lol beleven met het animatieprogramma of in de speeltuin. Het zwembad, vaak een waar zwemparadijs, is er natuurlijk voor het hele gezin. De campings hebben een groot aanbod aan accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Vanuit de dichtstbijzijnde camping bent u binnen een kwartiertje rijden in Saint Jean de Luz.

Tips in de buurt

In Saint Jean de Luz is genoeg te bezoeken om de kampeervakantie mee te vullen. Ook wordt er van alles georganiseerd voor de vakantieganger.

  • Treinritje
    Een leuk en apart ritje? Voor een klein bedrag kunt u Saint Jean de Luz ontdekken vanuit het toeristentreintje dat door de badplaats tuft. Voor het hele gezin een leuke eerste kennismaking met de plaats.
  • Op de boot
    Ook kunt u Saint Jean de Luz bekijken vanuit het water. Van april tot en met oktober worden bootvaarten (met vismogelijkheid) georganiseerd.
  • Strandclubs voor kids
    In Saint Jean de Luz wordt ook aan de kinderen gedacht. Zo zijn er verschillende strandclubs waar ze hun energie kwijt kunnen.

Ook de omgeving heeft veel te bieden. Bezoek eens Bayonne, een mooie stad met een middeleeuws centrum. Daarnaast kunt u de grens oversteken naar Spanje, waar de kleurrijke badplaats San Sebastian en – iets verder – Bilbao op u wachten. Zo bent u stiekem toch even in meerdere landen op vakantie geweest! Bent u in Bilbao, bezoek dan zeker het beroemde Guggenheim Museum.

Campings in de buurt van Saint-Jean-de-Luz