Ga naar de homepage

Camping Bénodet Frankrijk

Daar waar de rivier de Odet uitmondt in de Atlantische Oceaan, ligt de badplaats Bénodet. Deze fijne kampeerbestemming heeft voor iedere kampeerder wat wils. Zo vindt u er fijnzandstranden en zijn er veel mogelijkheden om te watersporten. Bénodet wordt omringd door schitterende natuur en leuke buurplaatsjes. En natuurlijk de mooiste campings van Suncamp!

Lees meer

Campings nabij Bénodet

Veel van de campings in de omgeving van Bénodet liggen aan de rivier de Odet of de Atlantische Oceaan. Toch nog niet genoeg water voor de campings: u vindt er altijd wel een mooi buitenzwembad, dat vaak de vormen aanneemt van een waar zwemparadijs. Maak u dus maar vast klaar voor waterplezier, want op de campings bij Bénodet ontkomt u er niet aan!

Tips

  • Boottochtjes
    Vanuit Bénodet worden boottochtjes georganiseerd over de rivier de Odet en naar de bijliggende eilanden. Even heerlijk uitwaaien en genieten van de schitterende omgeving.
  • Toeristentreintje
    De leukste manier om Bénodet te ontdekken is vanuit het toeristentreintje dat vanuit de haven langs de kust tuft. Van mei tot en met september kunt u genieten van een leuk ritje.
  • Plaatsen in de omgeving
    In de buurt van Bénodet liggen prachtige plaatsen. Cocarneau is er daar eentje van. Deze havenstad heeft een mooi oud centrum, geheel omringd door stadsmuren die in de 16e eeuw zijn gerenoveerd.