Ga naar de homepage

Camping Cancale Frankrijk

Aan de Franse westkust in de regio Bretagne ligt het vissersstadje Cancale. Cancale staat bekend om zijn oesterproductie, niet alleen zichtbaar door de vele oesterkwekerijen in de omgeving, maar ook te zien op de menukaart. Is Cancale uw kampeerbestemming, dan ontkomt u er bijna niet aan de lekkernij uit de Atlantische Oceaan te proeven.

Lees meer

Campings bij Cancale

Wilt u genieten van de oesters, de haven en de mooie natuur van Cancale, ga dan kamperen op een van de campings in de buurt van de kustplaats. Op de campings ontbreekt het u aan niets: een ruime kampeerplaats of accommodatie, zwembad, een speeltuin voor de kinderen en wifi, voor het gemakkelijk plannen van een daguitje.

Tips

  • Mont Saint-Michel
    Vanuit Cancale ziet u, heel in de verte, Mont Saint-Michel liggen. Met de auto kunt u binnen het uur bij deze bijzondere middeleeuwse abdij zijn, die bij vloed van het vasteland wordt gescheiden. Een must see wanneer u op kampeervakantie gaat in Bretagne.
  • Grand Aquarium
    Op zo’n twintig minuutjes rijden bent u in Saint-Malo. Hier ligt het Grand Aquarium, een mooi aquarium waar u met het hele gezin de meest bijzondere zeedieren kunt bekijken.
  • Pointe du Grouin
    Wanneer u in Cancale bent, moet u echt even naar het Pointe du Grouin gaan. Na een heerlijke wandeling bereikt u het uitkijkpunt, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de Îles des Landes, de vuurtoren van Cancale en, met helder weer, Mont Saint-Michel.

Campings in de buurt van Cancale