Ga naar de homepage

Camping Honfleur Frankrijk

Aan de Franse westkust in de regio Laag-Normandië ligt het kleurrijke havenplaatsje Honfleur. Honfleur is zo’n typisch ‘schilderachtig’ Frans dorp, een benoeming waaraan de gekleurde huizen rondom de leuke haven een groot deel bijdragen. Maar ook de mooie kustlijn van Honfleur, daar waar de Seine uitmondt in de Atlantische Oceaan, is een lust voor het oog. Kamperen in Honfleur is genieten van de zee, de haven en een authentieke visserscultuur.

Lees meer

Campings dicht bij Honfleur

De campings in de buurt van Honfleur liggen alle dicht bij of aan de Atlantische kust. Vanaf de camping kunt u dus altijd even zonnen of uitwaaien op het strand. Op de camping treft u altijd een zwembad aan, in sommige gevallen omgetoverd tot een zwemparadijs. Voor de kinderen is er genoeg te doen: is het niet zwemmen in het zwembad, dan wel spelen in de speeltuin of miniclub. Verder beschikt u op de campings over wifi, waardoor het gemakkelijk is om uw vakantie vanuit uw luie stoel op de camping helemaal uit te stippelen.

  • Naturospace
    Naturospace is de grootste vlindertuin van Europa. Neem uw kinderen mee hiernaartoe om de mooiste vlinders en tropische vogels in al hun kleurenpracht te bewonderen.
  • Sainte-Catherinekerk
    In Honfleur ligt de grootste houten kerk van Frankrijk, de Sainte-Catherinekerk. Een bijzonder bouwwerk, zowel van buiten als binnen. De klokkentoren, die bij de kerk hoort, staat los ervan.
  • Le Jardin des Personnalités
    Dit park aan de kust van Honfleur is een heerlijke plek om samen met de kinderen doorheen te lopen. De grote grasvelden nodigen ertoe uit om te voetballen of vliegeren. Ook komt u er overal borstbeelden tegen van bekende historische figuren, met een korte beschrijving erbij. Een goede combi van leren en plezier.

Campings in de buurt van Honfleur