Ga naar de homepage

Camping Bormes-les-Mimosas Frankrijk

In de ruige heuvels van de Zuid-Franse regio Provence-Alpes-Côte d’Azur ligt het karakteristieke plaatsje Bormes-les-Mimosas. Het dorp wordt gekenmerkt door kleurrijke huisjes met oranje daken, smalle straatjes en lieflijke pleintjes. De boel wordt nog extra opgefleurd door de vele bloemen die langs de muren van de huizen groeien. Bormes-les-Mimosas is een waar paradijs voor de kampeerder in Frankrijk.

Lees meer

Vanuit de groene heuvels kijkt u uit over de Middellandse Zee. De weg naar het strand is niet lang, dus een dagje zonnen en zandkastelen bouwen kan vanuit Bormes-les-Mimosas prima. Langs de kust, maar ook in de heuvels, worden verschillende rondleidingen verzorgd. Vanaf het strand kunt u de boot nemen naar de nabijgelegen eilandjes. Zo kunt u de prachtige omgeving helemaal leren kennen.

Campings nabij Bormes-les-Mimosas

Vanuit de campings van Suncamp holidays kunt u binnen iets langer dan een half uur rijden in Bormes-les-Mimosas zijn. De campings beschikken over veel verschillende accommodaties en ruime kampeerplaatsen. U kunt zelfs kennismaken met glamping: kamperen in luxe in een SunLodge. De campings nabij Bormes-les-Mimosas zijn verder echte familiecampings. Speel met het hele gezin in het zwembad met peuterbad, de speeltuin of op het sportterrein.

Campings in de buurt van Bormes-les-Mimosas